BALKANTÜRKSİAD’tan Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’a ziyaret

BALKANTÜRKSİAD’tan Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’a ziyaret
09.04.2019
A+
A-

Balkan Rumeli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’u makamında ziyaret etti.

Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’u ziyaret eden BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, Başkan Yardımcıları İskender İskenderoğlu, Fatih Şakir ve Yönetim Kurulu Üyesi Alp Kesercioğlu, geçtiğimiz günlerde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Cumhuriyet Başsavcısı vekili Nusret Esat Özel için de taziye dileklerini sundu.

Düzenlenen Olağan Genel Kurul’un ardından, bir dönem daha göreve seçilen BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan ve Yönetim Kurulu üyeleri, gelecek dönem için hayata geçirmek istedikleri projeleri Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’la paylaştı.

“Balkantürk parkı, tüm Balkan ülkelerinden simgeler taşıyacak”

BALKANTÜRKSİAD’ın 420’ye yakın üyesiyle, gönüllülük esasıyla çalıştığını söyleyen Tunakan, “BALKANTÜRKSİAD olarak her zaman şehrimize, ülkemize ve Balkan camiasına hizmet vermeye çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz dönemde BALKANTÜRKEVİ’mizi tüm üyelerimizin destekleriyle tamamladık. Şimdi de, Türkiye’den ve tüm Balkan ülkelerinden simgeler taşıyacak Balkantürk Parkı’mızı en kısa zamanda tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Bursa’nın farklı kimlikleri bir arada buluşturan bir kültür mozaiği olduğunu ifade eden Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş da, “BALKANTÜRKSİAD çalışmalarıyla Bursa’ya örnek oluyor. Sizlerin iyi niyetinizle yaptığınız, güzel işleri takdirle takip ediyoruz. Umarız ki gelecek dönemde de Bursa ve Balkan camiası için önemli çalışmalara imza atarsınız” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı’na plaket takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.