BALKANTÜRKSİAD’da iş geliştirme toplantıları kaldığı yerden devam…

09.10.2018
A+
A-

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) tarafından, üyeleri arasındaki iletişimi ve ticareti artırmak amacıyla projelendirilen ‘İş Geliştirme Toplantıları’nın 10.’su gerçekleştirildi.

BALKANTÜRKEVİ’nde gerçekleşen ve Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan ile üyelerin katıldığı İş Geliştirme Toplantısı’nda gayrimenkul, inşaat, tekstil, sağlık, gıda, medikal, mobilya ve finans sektörlerinde faaliyet gösteren iş insanları bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Başkan Berat Tunakan, “Omuzlarımızdaki görev yükünün farkında olup tüm dürüst mücadelemizi şehrimiz için göstermemiz gerekiyor. Sivil toplum kuruluşları gönüllülük esasına göre çalışır. Biz de bu görev bilinciyle, tüm üyelerimizle aramızdaki sinerjiyi arttırıp iş hayatına katkı ve ticari ilişkilerimizin olgunlaşması için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇOK İYİ BİR EKİBİMİZ VAR

BALKANTÜRKSİAD’ın 400 kişilik büyük bir aile olduğuna dikkat çeken Başkan Berat Tunakan, “Sektöründe başarılı insanların bir araya gelip oluşturduğu BALKANTÜRKSİAD çözüm odaklı olup, başladığı her projeyi aynı hassasiyetle sonuçlandırmıştır. Bunun arkasında çok iyi bir ekip var” şeklinde konuştu.

Toplantının düzenleyicilerinden olan Başkan Yardımcısı Fatih Şakir ve Yönetim Kurulu Üyesi Rabia Kınalı da yoğun bir katılım gösteren üyelere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, karşılıklı iş görüşmelerine geçildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.