BALKANTÜRKSİAD, Çağdaş Mühendisler Grubu’nu ağırladı

BALKANTÜRKSİAD, Çağdaş Mühendisler Grubu’nu ağırladı
12.02.2020
A+
A-

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi’nin 22 – 23 Şubat’taki kongresinde Çağdaş Mühendisler Grubu’nun Başkan adayı Kemal Cüneyt Erdem, çalışma arkadaşlarıyla birlikte, Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ni (BALKANTÜRKSİAD) ziyaret etti

BALKANTÜRKEVİ’nde, BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Kemal Cüneyt Erdem, başkanlığa seçilirse hayata geçirmek istediği projeler ve yol haritası hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyarette konuşan Çağdaş Mühendisler Grubu Başkan adayı Kemal Cüneyt Erdem, “Çözüm yolları sunmadan, eleştiri yapılmaması gerektiğini düşünüyoruz. Çağdaş Mühendisler Grubu olarak, yaşanılan sorunların farkındayız ve bunlar için çözümlerimiz, yol haritamız hazır. İMO gibi güçlü bir kurumun, Bursa inşaat sektöründe daha güçlü bir konumda olması gerektiğine inanıyoruz. Biz İMO’nun daha güçlü bir konuma gelmesini ve meslektaşlarımızın iyiliği için bu göreve hazırız. Göreve gelince bu bilinçle hareket edeceğiz ve kamu kurumlarıyla, belediyelerle, üniversitelerle, akademik odalar ve Bursa’nın güçlü STK’larıyla bir arada olacağız. Çünkü kişilerin tek başına bir gücü yoktur. Bu yüzden işbirliklerini önemsiyoruz. Ortak akılda buluşup, aynı şeyleri söylersek güçlü oluruz” dedi.

“Bursa için işbirliğine hazırız”

Çağdaş Mühendisler Grubu heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan da, aynı zamanda BALKANTÜRKSİAD Üyesi olan Çağdaş Mühendisler Grubu Başkan adayı Kemal Cüneyt Erdem ve çalışma arkadaşlarına seçimlerde başarılar diledi. Tunakan, “BALKANTÜRKSİAD olarak, farklı siyasi görüşlere sahip üyelerimiz var. STK’ların siyasi görüşleri olamaz diye düşünüyoruz. Akademik odaların da siyasi fikir belirtmekten ziyade, öncelikli olarak kendi meslek dallarında iyileştirmelere odaklanmaları gerektiği kanaatindeyim. Bursa inşaat sektörünün sorunlarının çözümü, ülke ekonomisine değer sağlayacaktır. Bizler Bursa’ya değer katacak her türlü çalışmada işbirliğine hazır olacağız” diye konuştu.

Ziyarette Çağdaş Mühendisler Grubu’nun diğer üyeleri de kendilerini tanıtarak, seçilmeleri halinde gerçekleştirmek istedikleri çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.