BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’ndan Rektör Ulcay’a ziyaret

24.12.2018
A+
A-

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin, Başkan Yardımcısı Aytuğ Onur, Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Kovancı, BEV Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Sözeri, Mümin Pekcan ve Mümin Şentürk’ten oluşan heyet, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ı makamında ziyaret etti.

Kurumlar arasındaki ilişkileri geliştirmek amacıyla gerçekleşen nezaket ziyaretinde Başkan Naci Şahin, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nın 2019 yılı hedefleri hakkında bilgi verirken, aynı zamanda karşılıklı potansiyel iş birliği alanları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken iki kurumun uzun vadede yapacağı iş birliğinin neticelerinin hayırlı olacağına inandığını ifade etti.

Heyet, daha sonra Uludağ Üniversitesi bünyesindeki engelli öğrencilerin oluşturduğu İşaret Dili Korosu’nu dinledi. Konser sonrası Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, koro çalışmalarına katılan ve salona gelerek salonu dolduran tüm sanatseverlere ve BEV Yönetim Kurulu’na ilgi ve destekleri için teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.