Bal-Göç’ten Meral Akşener’e ziyaret…

07.11.2018
A+
A-

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (Bal-Göç) üyelerinden oluşan bir grup, TBMM’ye çıkarma yaparak siyasi partileri ve Bursa milletvekillerini ziyaret etti.

Bursa’nın en büyük sivil toplum örgütleri arasında yer alan Bal-Göç yönetim kurulu üyeleri Ankara’da siyasi parti temsilcileri ve Bursa milletvekillerini ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.

Bal-Göç Başkan Yardımcısı Sadık Yılmaz başkanlığındaki heyet, ziyaret kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman,TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu ile görüşmeler gerçekleştirildi.

Bal-Göç heyetinin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaretinde Başkan Yardımcısı Sadık Yılmaz, göçmenlerin durumu ve sorunları ile ilgili bilgi verdi.

Bal-Göç heyetinin kendisine çini takdim ettiği İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Balkanlar’dan gelen göçmen vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Onların sorunlarının çözümü için her zaman Meclis’te takipçisi olacağız. Sizler aracılığıyla tüm göçmen vatandaşlarımıza selamlarımı iletiyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.