Bakırköy Belediyesi’nde hedef; milli takımlara sporcu yetiştirmek

Bakırköy Belediyesi’nde hedef; milli takımlara sporcu yetiştirmek
28.05.2019
A+
A-

Bakırköy Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yaz da Bakırköy’deki 7-14 yaş arasında çocuklara ücretsiz yaz spor okulu açıyor.

Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde gerçekleşecek 15 değişik branştaki yaz spor okullarından yaklaşık 5 bin çocuğun yararlanacağını ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şu açıklamayı yaptı:

“En büyük amacımız  sağlıklı nesiller yetiştirmek. Sağlıklı nesiller yetiştirirken de  milli takımlarımızın alt yapılarına sporcular da yetiştirmek diğer amacımız. Yaz spor okullarında kendi brançlarında uzman öğretmen ve  antrenörlerden oluşan ekibimizle;  çocuklarımızın güvenli, eğitici ve eğlenceli bir yaz da geçirmelerini sağlıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yaz döneminde de çocuklarımızın tatillerini verimli geçirmeleri için; tenisten futbola, basketboldan voleybola, yüzmeden buz patenine toplam 15 branşta ücretsiz yaz spor okulu açıyoruz.

Yaz spor okulumuz 17 Haziran’da başlayacak ve 3 dönem halinde devam edecek. Çocuklarımızın kıyafetlerinden, gün içindeki yeme-içmelerine kadar her şeylerini biz karşılayacağız. Ayrıca gün içinde çocuklarımıza uzmanlar tarafından beslenme, ilkyardım, cankurtarma gibi konularda da eğitim vereceğiz.”

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yaz spor okullarına katılan her öğrenciye madalya, sertifika ve Nutuk hediye edeceklerini, ayrıntılı bilgi almak isteyen Bakırköylülerin de 0 212 414 96 32 numaralı telefonu arayabileceklerini ve Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’ne (Osmaniye Mah. Çolak İbrahim Sok. No:8-Bakırköy Adliyesi altı) başvuru yapabileceklerini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.