Bakan Varank ve Hisarcıklıoğlu’ndan ‘girişimci selfie…’

Bakan Varank ve Hisarcıklıoğlu’ndan ‘girişimci selfie…’
06.05.2019
A+
A-

Türkiye Teknoloji Buluşmaları”na katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, göreve yeni seçilen TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Özmen’i başarılar dileyerek selfie çektirdiler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Vodafone iş birliğinde düzenlenen “Türkiye Teknoloji Buluşmaları” programının bu yılki dördüncüsü Balıkesir’de gerçekleşti.  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katıldığı programa Bursa’dan Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı ve TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Özmen hazır bulundu.

İş dünyasının dijitalleşme sürecine geçmeleri ve teknolojiyi kullanarak pazarda önemli yere sahip olmaları gerektiği belirtilen Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nda, KOBİ’lerin, iş yapma şekilleri ve rekabet koşullarının dijitalleşmeyle değişen yeni dünyaya ayak uydurmalarını sağlamaya yönelik gelişmeler konuşuldu.

Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nı değerlendiren TOBB Bursa Genç Girşimciler Kurulu Başkanı İbrahim Özmen, şunları söyledi:

“Teknoloji Buluşmalarında KOBİ’lere ve girişimcilere eticaret, eihracat ve dijital dönüşüm hakkında bilgilendirmeler yapılıyor. Türkiye’nin tarihten günümüze girişimcilik merkezi olarak kabul edilen Bursa’da yeni dönemin kodları arasında eticaret, eihracat ve dijital dönüşüm yatıyor. Bursa Genç Girişimciler Kurulu olarak, Türkiye’nin ve Bursa’nın 2023 hedeflerine ulaşmasında var gücümüzle çalışacağız. Dünyada dijital dönüşümle birlikte e-ticaret hacmi de giderek büyüyor. Geleneksel ticaret yöntemi yerini artık hızlı e-ticarete bırakıyor. Bursalı genç girişimcilerimizin özellikle yeni ticaret anlayışını daha etkin kullanmaları noktasında TOBB ve Bursa Ticaret Borsası öncülüğünde üniversitelerimiz, sanayicilerimiz, ilgili STK’lar ve diğer tüm kurumlarımızla işbirliği halinde çalışacağız. Genç girişimcilerimizi dijital dünyaya hazırlayacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.