‘Baja Apolyont 2018’ nefesleri kesecek 

28.11.2018
A+
A-

Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) işbirliği ile düzenlenen “Baja Apolyont 2018 Marmara Baja Kupası 2. Ayak Yarışları” hafta sonunda otomobil tutkunlarına heyecanlı dakikalar yaşatacak.

Bursa hafta sonu Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu işbirliğiyle farklı bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Otomobillerin dayanıklılığına, sürücülerin performansına bağlı bir off-road yarışı olan Baja yarışları Bursa’da düzenleniyor. 1-2 Aralık 2018 tarihlerri arasında Nilüfer’in Fadıllı Mahallesi ve Karacabey’in Ulubat Mahallesi’nde gerçekleştirilecek yarışlara toplam 25 takım katılacak. Ulubat Gölü’nün kuzeyini kapsayan 68 kilometrelik yolda düzenlenecek yarışlar otomobillerin motor gücüne göre üç ayrı kategoride gerçekleştirilecek.

1 Aralık Cumartesi günü saat 11.00’de Nilüfer Belediyesi Fadıllı Havacılık Tesisleri’nden seremonik startın verileceği yarışların birinci etap Fadıllı Mahallesi’nden başlayacak,  Ulubat Mahallesi’nde son bulacak. Yarışlar 2 Aralık Pazar günü de devam edecek. Otomobil sporu tutkunları için yarışların ikinci gününde Fadıllı Mahallesi’nde saat 14.00’de seyirci özel etabı gerçekleştirilecek.  Ulubat Gölü kenarında düzenlenecek özel etapta, meraklıları nefes kesen   görüntüler izleyecek.

Spor severleri hafta sonu düzenlenecek Baja Apolyont 2018 yarışlarına davet eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ile gerçekleştirdikleri etkinliğin önemine dikkat çekti. Başkan Bozbey, “Bursa’nın ve Nilüfer’in en iyi şekilde tanıtılması için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Hafta sonunda Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ile birlikte gerçekleştireceğimiz ve Bursa’da bir ilk olan Baja Apolyont 2018 yarışları, bu bölgemizin tanıtılması açısından çok önemli. Fadıllı ve Ulubat Mahallelerimizde gerçekleştirilecek bu etkinlikte 25 takım yer alacak. Onların zorlu mücadelesini yakından izlemek isteyen bütün otomobil sporları tutkunlarını hafta sonu saat 11.00’de Fadıllı Mahallemize bekliyor, yarışlara giren takımlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.