Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na: Her çağrısı çürük, her teklifi beyhudedir

Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na: Her çağrısı çürük, her teklifi beyhudedir
22.04.2020
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, ”kendi işine bakması, boyunu ve haddini aşan yorum ve açıklamalardan uzak durması tavsiyemdir.” dedi

MHP yetkililerden edinilen bilgiye göre Bahçeli, TBMM’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yarın 14.00’te özel gündemle toplanacak Genel Kurul’da hazır bulunacak.

Genel Kurul’daki 23 Nisan özel oturumunda MHP adına Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın konuşma yapacak.

BAHÇELİ’DEN AÇIKLAMA

Bahçeli yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

”Bizim 23 Nisan’da TBMM’nin özel oturumuna katılıp katılmamız Kılıçdaroğlu’nun bileceği ve takdir edeceği bir konu değildir. Sağlık durumu müsait ve katılmaya müzahir her milletvekilinin 23 Nisan’da Meclis’te olması, yüzüncü yıldönümün sevincine ortak olması tutarlı ve isabetli bir davranıştır.

23 Nisan günü Meclis’e geleceğini söyleyen, sonra da liderlerin Meclis’te olması için çağrıda bulunan CHP Genel Başkanı’nın kendi işine bakması, boyunu ve haddini aşan yorum ve açıklamalardan uzak durması tavsiyemdir. İnfaz Düzenlemesiyle ilgili kanuna 18 milletvekiliyle red oyu kullanan Kılıçdaroğlu’nun her çağrısı çürük, her teklifi beyhudedir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.