Bahçeli’den istifa yorumu: İYİ Parti iyi günde olsunlar, tahriklere kapılmasınlar

Bahçeli’den istifa yorumu: İYİ Parti iyi günde olsunlar, tahriklere kapılmasınlar
18.02.2020
A+
A-

İYİ Parti’deki istifaları değerlendiren MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Türkiye’nin siyasi istikrara, birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğu bir dönemde hiçbir siyasi partide istikrarsızlık söz konusu olmamalıdır. Bunlara dikkat etmek lazım. Bir tarafta yeni parti kuruluşları tartışması var, bir tarafta FETÖ’nün siyasi ayağı tartışmaları var, bir tarafta da partileri karıştırmak isteyen zihniyetler var. İYİ Parti iyi günde olsunlar, tahriklere kapılmasınlar” dedi.

Grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan MHP lideri Bahçeli  siyasi partilerde istikrarsızlıkların söz konusu olmaması gerektiğini söyledi.

“TAHRİKLERE KAPILMASINLAR”

Bahçeli, daha önce yaptığı İYİ Parti’den istifa edenlere kapılarının açık olduğu açıklamasının hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:

“MHP’nin Türk milletini kucaklamakta kapısı her zaman açıktır. Bunu her defasında söylüyoruz ve milletimizle kucaklaşmak istiyoruz. Ancak Türkiye’nin siyasi istikrara, birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğu bir dönemde hiçbir siyasi partide istikrarsızlık söz konusu olmamalıdır. Bunlara dikkat etmek lazım. Bir tarafta yeni parti kuruluşları tartışması var, bir tarafta FETÖ’nün siyasi ayağı tartışmaları var, bir tarafta da partileri karıştırmak isteyen zihniyetler var. İYİ Parti iyi günde olsunlar, tahriklere kapılmasınlar.”

İYİ Parti’de önce Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal ardından da Balıkesir Milletvekili İsmail Ok istifa etmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.