Bağımsız Türkiye Partisi, Bursa büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacak

Bağımsız Türkiye Partisi, Bursa büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacak
04.01.2019
A+
A-

BTP Genel Başkanı Milli Ekonominin Mimarı Prof. Dr. Haydar Baş, Bursa’ya geliyor

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, Bursa Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katılacak.

6 Ocak Pazar günü saat 13.30’da Ramada Otel’de yapılacak toplantı ile Bursa büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım organizasyonuna katılacak olan Prof. Dr. Haydar Baş, yerel seçim startını Bursa’da verecek.

Partililere Türkiye’de bozulan ekonominin nasıl düzeltileceğini anlatacak olan milli ekonomi modelinin mimarı Prof. Dr. Haydar Baş yaptığı açıklamada, ‘’Bu ekonomi konusunun Türkiye’de en büyük uzmanı benim. Rusya Parlamentosu DUMA’da milli ekonomi modelini anlattım. Rusya benim ekonomi modelimden alıntılar yaparak kendilerine uygun olan bölümleri uygulamaktadırlar. Ve diğer birçok ülkede milli ekonomi modelimin yeraltı kaynakları madenler bölümü uygulanmaktadır. Senyoraj sistemimiz ve milli para basma uygulamamız bütün dünyada rağbet görmektedir. Eşit işe eşit para ve refahın her kesime yayılması ve vatandaşlık maaşından başlayarak eğitimden hukuka, sağlıktan tarıma kadar bizim sistemimiz Türkiye’nin hayrına olacaktır ve Türkiye bir gün bizi mutlaka anlayacaktır. Şu anda ekonomide uygulanan para politikası, bizim yapmak istediklerimize benzemeye çalışmaktadır. Fakat aslı biziz. Biz genelde ve yerelde iktidara geldiğimizde tam manasıyla vatandaşlarımızın refah seviyelerinin yükselmesi için bilhassa Türkiye’nin zengin yer altı kaynaklarını etkin kullanacağız. Türkiye’nin kurtuluşu yer altı kaynakları randımanlı kullanılmasına bağlıdır’’ dedi.

Bilindiği gibi şu an BTP Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ali Garaçoğlu, daha önce Ovaakça Belediye Başkanlığı görevini yürütmüştü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.