Aytun Çıray: Önümüzdeki süreçte Türkiye, çok önemli siyasi gelişmelere gebe

Aytun Çıray: Önümüzdeki süreçte Türkiye, çok önemli siyasi gelişmelere gebe
21.05.2019
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı, İzmir milletvekili Dr. Aytun Çıray partisinin il başkanlığının düzenlediği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada “Türk Milleti Her zaman zor zamanlardan geçmiş ama bir araya gelip ortak mücadele ile zorluklardan başarıyla çıkmıştır” dedi.

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığının düzenlediği iftar yemeğine katılan Aytun Çıray burada yaptığı konuşmada “Önümüzdeki süreçte Türkiye, çok önemli siyasi gelişmelere gebe” ifadelerini kullandı.

Aytun Çıray konuşmasında şunları söyledi:

“Millet ittifakının bir araya gelişinin faydasını Türkiye’de hep birlikte yaşadık. Türk milleti, Millet ittifakı sayesinde kazanabileceğini ve korkmadığını gördü.

Önümüzdeki süreçte Türkiye, çok önemli siyasi gelişmelere gebe…

Yüksek Seçim Kurulu, İstanbul ile ilgili gerekçeli kararı birden bire erteledi. Ben gerekçeli kararın talimatla değiştirildiğine inanıyorum. Açıklanan gerekçeli karar ile birlikte, çaldıklarına yeniden kılıf uydurmaya çalıştıklarını düşünüyorum.

Bu durum Türkiye’nin karmaşık bir sisteme gireceğinin işaretidir. Haklı daima kazanır. Ankara’da geçtiğimiz seçimlerde Mansur Yavaş’ın hakkı alınmıştı. Hak yerini buldu. Mansur Yavaş hak ettiği gibi Ankara’da Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.

Bu seçimlerde tarihin en büyük hilesi yapıldı. İmamoğlu’nun mazbatası, yani milletin mazbatası, 20 gün başkanlık yaptıktan sonra elinden alındı. Burada milletimize çok iş düşüyor. Hakkını savunacaksın kardeşim. İradeni gasp ettirmeyeceksin. Bu yüzden hep birlikte çalışacağız.”

(medyasiyaset.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.