Aydın’da mahkeme kayyumu reddetti

Aydın’da mahkeme kayyumu reddetti
11.12.2019
A+
A-

Mahkeme kayyumu reddetti. İl başkanından açıklama geldi: İYİ Parti’den kaos çıkaramayacaksınız!

Aydın Efeler ilçe teşkilatı için kayyum talepli olağanüstü kongre talebi için Aydın 2. Sulh hukuk mahkemesi kararını verdi. Mahkeme talepleri reddederek, olağanüstü kongre ve kayyum atanmasına gerek olmadığına hükmetti.

İYİ Parti Efeler ilçe teşkilatına kayyum talepli olağan üstü kongre talebiyle ilgili mahkeme kararını verdi.

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı yaptığı açıklamada, “İYİ Parti’de kaos çıkarmaya çalışanlar başarılı olamamışlardır ve hiçbir zamanda başarılı olamayacaklardır.” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı’nın yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

“30 Eylül 2019 tarihinde Aydın 2. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde Efeler İlçe Teşkilatımıza yönelik kayyum talepli olağan üstü kongre talebiyle ilgili bugün mahkemece karar verilmiş ve açılan dava reddedilmiştir. Davalar açıldığında söylediğimiz gibi, bu tür girişimler partimizin enerjisini harcamaya yönelik girişimlerdir. Çünkü, partimiz ülke genelinde olağan kongre sürecini başlatmış ve süreç demokratik ve hukuk zemininde ilerlemeye devam ediyor. Şubat ve Mart aylarında ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız. Ardından il kongremizi yapacağız. Yani her şey söylediğimiz gibi. İYİ Parti’de kaos çıkarmaya çalışanlar başarılı olamamışlardır ve hiçbir zamanda başarılı olamayacaklardır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.