Ayakkabı sektörünün kalbi Bursa’da atacak

Ayakkabı sektörünün kalbi Bursa’da atacak
26.06.2018
A+
A-

Ayakkabı sektörünün nabzı, 28 Haziran – 1 Temmuz tarihlerinde Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) gerçekleştirilecek ‘Deri Ürünleri Fuarı – DERİX 2018’de atacak.

Nitelikli ve kaliteli kongrelerle fuarları kente çekerek ekonomiye katkı sunmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, 28 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında ayakkabı sektörünün en önemli firmalarını ‘Deri Ürünleri Fuarı – DERİX 2018’de ağırlayacak.

Büyükşehir Belediyesi, kentin fuar ve turizm potansiyelini arttırma hedefleri doğrultusunda, ‘Kozmetik ve Güzellik Fuarı’,  ‘Su ve Çevre Fuarı’ ve ‘4. Uluslararası Bursa Su ve Çevre Kongresi’ ile ‘Gıda ve Sağlıklı Beslenme Fuarı’nın ardından 28 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında da ‘Deri Ürünleri Fuarı – DERİX 2018’i Bursalılarla buluşturacak.

Merinos AKKM ve Network Fuarcılık işbirliğiyle hazırlanan fuarda, 4 gün boyunca katılımcı firmalar tarafından sezonluk yeni ürünler ve yeni koleksiyonlar tanıtılacak. Teması ‘Zenne’ olarak belirlenen fuar, 28 Haziran Perşembe günü saat 11.00′;de ziyarete açılacak. Ağırlıklı olarak zenne ve merdane ürünlerinin sergileneceği fuarda, firmalar arası ikili iş görüşmeler de sektöre önemli katkı sağlayacak.

“Kongre ve fuar endüstrisine katkı yapıyoruz”

Merinos AKKM Genel Koordinatörü Hasan Çepni, Bursa’yı fuarcılık sektöründe daha yukarılara taşımak için 2018’de bir dizi fuar düzenlediklerini söyledi. ‘Deri Ürünleri Fuarı’nın bu sene 4. fuar olacağını hatırlatan Çepni, 2018’in yoğun geçtiğini, Merinos AKKM’;de yılda 1000’den fazla etkinlikte 800 binden fazla ziyaretçiyi ağırladıklarını belirtti. Deri sektörünün önemli firmalarının katılacağı fuarın deri ve fuar sektörlerine hareket katacağını ifade eden Çepni, organizasyona destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’;a ve katkı sunan herkese teşekkür etti.

“40 firma, deri ve ayakkabı toptancıları ile bir araya geliyor”

Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker ise firma olarak şehrin fuar kimliğine katkı sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Bursa’nın özellikle kadın ayakkabı alanında gelişmiş bir bölge olduğuna dikkat çeken Eker, Bursa Ayakkabıcılar Odası’nın da desteğiyle önemli bir fuarın düzenlendiğini anlattı. Fuarı her 6 ayda bir yazlık ve kışlık sezon olarak yapmayı planladıklarını açıklayan Eker, 40 firma ile deri ve ayakkabı toptancılarının, 4 gün boyunca tanıtım yaparak gelecek sezonun siparişlerini alacağını söyledi. Fuarın hem profesyonellere hem de halka yönelik olduğunun altını çizen Eker, fuarın düzenlenmesinde emeği gecen tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür etti. Saat 11.00 ile 20.00 arasında ziyarete açık olan fuarı, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ayakkabıcılar Odası, Bursa Kent Konseyi ve Uludağ Üniversitesi gibi önemli kurumlar destekliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.