Ay döngüsü ile burcunuz kaderinizi nasıl değiştirecek?

Ay döngüsü ile burcunuz kaderinizi nasıl değiştirecek?
01.05.2020
A+
A-

Astrolojide Ay Düğümleri bizim kadersel döngülerimizi gösteriyor ve 05 Mayıs 2020 itibariyle burç değiştiriyor. Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı bu değişim sonrası Ay Düğümleri’nin 1,5 yıl boyunca aynı burçta ilerleyişine devam edeceğini belirtiyor ve bu kadersel ilerleyişinin önemine vurgu yaparak Astrolojide iki ay düğümü olduğunu ve bunların aynı bir yol gibi olduğunu belirtiyor.

Gelin hep birlikte bu yolun başlangıcını ve tamamlanışını keşfedelim, yola çıkmadan ne gibi hazırlıklarla kaderimizi yönlendirmeliyiz birlikte öğrenelim.

“Yola çıkmak için çantanızı doldurursunuz. Yemeğiniz, suyunuz ile yola koyulursunuz. Bu noktanın adına Güney Ay Düğümü deriz. Güney Düğüm sizin yeteneklerinizdir. Yaşam yolculuğunuzda yapabileceklerinizdir. Tanıdık, aşina olduğunuz sokaklardır, mahallenizin insanlarıdır. Yaşam bir deneyim alanıdır ve bir yolculuktur.” diyen Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı; “Yolu yürümeniz gerekir ve yolun sonunda ne olduğunu bilmezsiniz.” diyor ve ekliyor:

Gideceğiniz yön bellidir ama orada kimler var, nasıl bir ortam var, insanlar ne yer ne içer nasıl yaşar, kültürü nedir bilmezsiniz. Bir de yabancısınızdır, tıpkı bir turist gibi. Çekinirsiniz, anlamayacağınızı düşünürsünüz. Dışlanacağınızdan korkabilirsiniz. Ama yeni deneyim alanları ve yeni maceralar için oraya gitmeniz gereklidir. İşte gitmemiz gereken yönü Kuzey Ay Düğümümüz gösterir.

Bu dönem yaşayacaklarınız aslında bir tekrar içinde ortaya çıkar. 9 yıl, 18 yıl, 27 yıl, 36 yıl gibi düşünebilirsiniz. 2020 yılındaki bu değişim 9 yıl ve 18 yıl evvel de hayatlarınızda gerçekleşti. Düşünmenizi istediğim 2002-2003 ve 2011-2012 yıllarında başınıza neler geldiği, hangi maceraların içinde olduğunuzu sorgulamanız. Yine aynı yıllardaki yaşadığınız gibi kadersel etkilerle karşılaşacaksınız fakat bu sefer 9 ya da 18 yıllık tecrübe ile deneyimleyeceksiniz.

Kadersel etkiden kastımız nedir peki?

Şöyle ki, tahmin etmediğiniz belli olaylar gerçekleşir hayatınızda. Örneğin yanlış bir kargo teslim alırsınız ve içinden bir bebek patiği çıkar. Bu da neyin nesi dersiniz fakat bir hafta sonra hamile olduğunuzu öğrenirsiniz. Yine bu şekilde kadersel yıkımlar, hiç tahmin etmediğiniz alanlardan gelen zorluklarla mücadele içerisinde bulabilirsiniz kendinizi. Bazen de yepyeni bir deneyim alanı çıkar önünüze, hem yapmaya zorlanırsınız hem de yaptıkça zevk alırsınız.

Gelin hep birlikte Yükselen Burcunuza göre Ay Düğümleri aksınızı inceleyelim ve bu dönem neler yaşayacağımızı bilelim…

Yükselen Koç

Deneyimleyeceğiniz aksın adı iletişimdir. 1,5 yıl boyunca bilgiyi edinme, kavrama, öğrenme ve bilgiyi işleme, aktarma, derinleşme, araştırma yönünde deneyimler yaşayacaksınız. Kuzey düğüm 3. Evinizde olacak ve Güney Düğüm 9. Evinizde ilerleyecek.

Konuşmak, iletişim ve kendinizi ifade ettiğiniz alanlarda kadersel deneyimler yaşamanız mümkün. Belki bir kitap yazabilir, kısa seyahatlere çıkabilir, bilgiyi sentezleyebilir ve farklı olan konuları bir araya getirmeyi deneyimleyebilirsiniz. Sözleriniz ve ağzınızdan çıkan kelimeler kaderinizi yönlendirebilir.

Yükselen Boğa

Deneyimleyeceğiniz aksın adı kazançlardır. 1,5 yıl boyunca gelir ve giderlerinizi dengeleyecek deneyimler yaşayabilirsiniz. Sahip olduklarınız ve ortak kazanım alanlarınız arasında kadersel deneyimler yaşamanız olasıdır. Kuzey düğüm 2. Evinizde olacak ve Güney Düğüm 8. Evinizde ilerleyecek

Bu dönem kazançlarınıza ve altın bileziklerinize yöneleceksiniz. Sizi güvende tutan her ne varsa bu güvenceler üzerinde kadersel deneyimler yaşamanız olası. Yeni kazanç kapıları karşınıza çıkabilir fakat var olan kazançlarınızı bırakmayı deneyimleyebilirsiniz.

Yükselen İkizler

Deneyimleyeceğiniz aksın adı ilişkilerdir. 1,5 yıl boyunca ilişkilerinizle ilgili deneyimler yaşayabilirsiniz. Kimlik bilinciniz ile paylaşım alanlarınız arasında değişimler oluşabilir. Öncelikleriniz ve karşı tarafa teslim ettikleriniz arasında dengeler kurmak için sınanacaksınız. Kuzey düğüm 1. Evinizde olacak ve Güney Düğüm 7. Evinizde ilerleyecek.

Uçak anonsu bu dönem sizin için yapılıyor. Maskeyi önce kendinize, sonra çocuğunuza takayı unutmayın. Öncelikleriniz bu dönem ön planda olmalı. Sizi aksiyona geçirecek eylemleri düşünmeli ve hareketlerinizi kendinizi var etme üzerine kurgulamalısınız. Kimseden destek beklemeden kendi özgüveninizi ve disiplininizi oluşturarak ilerlemeyi başarmalısınız.

Yükselen Yengeç

Deneyimleyeceğiniz aksın adı teslimiyettir. 1,5 yıl boyunca üzerinize aldığınız sorumluluklarınız ile hayatınızı teslim edebildiğiniz alanlarınız arasındaki dengeleri oturtmak konusunda sınanacaksınız. Kimlere destek ve yardımda bulunduğunuz ya da kimlerin size yardımda bulunduğu önem kazanacak.

Kuzey düğüm 12. Evinizde olacak ve Güney Düğüm 6. Evinizde ilerleyecek.

Kendinizi teslim etmeniz gereken alanları keşfetmelisiniz. Uzaklaşmayı, kulağınızın üstüne yatmayı, yokmuş gibi varsaymayı bu dönemde öğrenmelisiniz. Biraz arkanıza yaslanıp geriden yaşamınızı ve olayları seyretmeyi deneyimlemelisiniz. Bu dönem düşmanlarınız, arkadan dönen işler, aldanmalar yaşamanız olası.

Yükselen Aslan

Deneyimleyeceğiniz aksın adı Yaratıcılık’ tır. 1,5 yıl boyunca yaratıcılık, keyif, eğlence, sosyal alanlarınız, liseye kadar olan eğitim hayatınız, çocuklarınız ve aşk yaşamınızla ilgili kadersel deneyimler yaşayacaksınız. Kuzey düğüm 11. Evinizde olacak ve Güney Düğüm 5. Evinizde ilerleyecek.

Toplumsal konularla ilgilenecek, sosyal çevrenizde yeni gruplar ve organizasyonların içinde deneyimler yaşayacaksınız. Yeni olanın içinde olmayı denemelisiniz. Yeni arkadaşlıklara açık olmalısınız, giden gider, yenilenmek için yeni olana açık olalım.,

Yükselen Başak

Deneyimleyeceğiniz aksın adı Ev/İş aksıdır. 1,5 yıl boyunca aile, yuva ve temel kökler alanlarında deneyimler yaşayacaksınız. Kendi temelleriniz üzerine inşa edeceğiniz statünüzü ve kariyer yaşamınızı etkileyecek zamanlara hazırlanın. Kuzey Düğüm 10. Evinizde olacak ve Güney Düğüm 4. Evinizde ilerleyecek.

İş, kariyer, mevki ve statü alanlarınızda yeni deneyimler yaşayacaksınız. Kariyer yaşamınız değişebilir. Evlilik ve resmi ortaklıklar içerisine girebilirsiniz. Ya da bu konularda sınavlar verebilirsiniz.

Yükselen Terazi

Deneyimleyeceğiniz aksın adı iletişimdir. 1,5 yıl boyunca bilgiyi edinme, kavrama, öğrenme ve bilgiyi işleme, aktarma, derinleşme, araştırma yönünde deneyimler yaşayacaksınız. Kuzey düğüm 9. Evinizde olacak ve Güney Düğüm 3. Evinizde ilerleyecek.

Keyif aldığınız alanlarda ustalaşmak isteyebilirsiniz. Bu dönemde sertifikalar almak, eğitim kurumlarına gitmek, eğitiminizi tamamlamak, hayatınızı keşfetmek ve yeni deneyim alanları edinmek sizin için iyi olacak. Yapabileceğimiz kadar seyahat etmek ya da yeni kültürleri öğrenmek, inançlar konusunda aydınlanmalar yaşamak bu döneminizi gösteriyor. Mahkeme ve yargı süreçleri de kadersel değişimlere yol açabilir ve bu dönem deneyimleyebilirsiniz.

Yükselen Akrep

Deneyimleyeceğiniz aksın adı kazançlardır. 1,5 yıl boyunca gelir ve giderlerinizi dengeleyecek deneyimler yaşayabilirsiniz. Sahip olduklarınız ve ortak kazanım alanlarınız arasında kadersel deneyimler yaşamanız olasıdır. Kuzey düğüm 8. Evinizde olacak ve Güney Düğüm 2. Evinizde ilerleyecek.

Ortak kazançlar yaratmalısınız. Başkalarından kaynaklarını kullanmayı istemeyi öğrenmelisiniz. Bu dönem tek başınıza değil, başkalarıyla birlikte adımlar atmayı deneyimleyeceksiniz. Önem verdiğiniz kişilerin krizlerini çözmeyi, riskler almayı ve harcamalarınızı kontrol altında tutmayı deneyimleyebilirsiniz. Krediler ve borçlar alanında kadersel dönemler sizi bekliyor olacak.

Yükselen Yay

Deneyimleyeceğiniz aksın adı ilişkilerdir. 1,5 yıl boyunca ilişkilerinizle ilgili deneyimler yaşayabilirsiniz. Kimlik bilinciniz ile paylaşım alanlarınız arasında değişimler oluşabilir. Öncelikleriniz ve karşı tarafa teslim ettikleriniz arasında dengeler kurmak için sınanacaksınız. Kuzey düğüm 7. Evinizde olacak ve Güney Düğüm 1. Evinizde ilerleyecek.

Bu dönem paylaşmayı deneyimlemelisiniz. Kendi önceliklerinizi biraz olsun unutmalı ve karşı tarafla bir denge yakalamayı, onu dinlemeyi, onunla aynı frekansa erişmeyi öğrenmelisiniz. Bu kişi partneriniz olabilir, sevdikleriniz olabilir. Ortaklıklar ve evlilik konularında kadersel deneyimler yaşayabilmeniz çok olası.

Yükselen Oğlak

Deneyimleyeceğiniz aksın adı teslimiyettir. 1,5 yıl boyunca üzerinize aldığınız sorumluluklarınız ile hayatınızı teslim edebildiğiniz alanlarınız arasındaki dengeleri oturtmak konusunda sınanacaksınız. Kimlere destek ve yardımda bulunduğunuz ya da kimlerin size yardımda bulunduğu önem kazanacak.

Kuzey düğüm 6. Evinizde olacak ve Güney Düğüm 12. Evinizde ilerleyecek.

Kendinizi feda ettiğiniz alanları sorgulamalısınız. Yapabileceğiniz kadar sorumlulukları almaya çalışmalısınız. Fazla yük alırsanız hastalıklar ve zorluklar oluşabilir. Evcil hayvanlar edinebilirsiniz. Sorumluluğunuzda olan kişiler, çalışanlarınız varsa kiracılarınızla ilgili kadersel deneyimler yaşayabilirsiniz.

Yükselen Kova

Deneyimleyeceğiniz aksın adı Yaratıcılık’ tır. 1,5 yıl boyunca yaratıcılık, keyif, eğlence, sosyal alanlarınız, liseye kadar olan eğitim hayatınız, çocuklarınız ve aşk yaşamınızla ilgili kadersel deneyimler yaşayacaksınız. Kuzey Düğüm 5. Evinizde olacak ve Güney Düğüm 11. Evinizde ilerleyecek.

Kişisel alanlarınız, keyifleriniz, yakın akranlarınız alanında deneyimler yaşayacaksınız. Varsa çocuklarınızla daha çok ilgileneceksiniz. Yeteneklerinizi keşfetmeye çalışmalısınız. Aile bağlarınızdan biraz uzaklaşmak, güvence alanlarınızı arkanızda bırakarak yeni deneyim alanlarına doğru yol almayı öğreneceksiniz.

Yükselen Balık

Deneyimleyeceğiniz aksın adı Ev/İş aksıdır. 1,5 yıl boyunca aile, yuva ve temel kökler alanlarında deneyimler yaşayacaksınız. Kendi temelleriniz üzerine inşa edeceğiniz statünüzü ve kariyer yaşamınızı etkileyecek zamanlara hazırlanın. Kuzey Düğüm 4. Evinizde olacak ve Güney Düğüm 10. Evinizde ilerleyecek.

Aile ve yuva yaşantınıza önem vermeniz gerekecek. Ev yaşamınızı paylaştığınız kişiler ile sınavlar verebilirsiniz. Taşınmalar gerçekleşebilir. Tayinler, iş sebebiyle ya da evliyseniz eşinizin, partnerinizin kariyeri sebebiyle yer değişimleri yaşamanız olası.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.