Arslan, İYİ Parti Yıldırım’a ‘resmen’ aday

Arslan, İYİ Parti Yıldırım’a ‘resmen’ aday
11.02.2020
A+
A-

Bir dönem İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı yapan Avukat Kerem Arslan, 23 Şubat Pazar günü yapılacak olan ilçe kongresinde ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

İlçe başkanlığına adaylığını ilçe binasında düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna açıklayan Avukat Kerem Arslan, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Arslan, “Bizler aynı ağacın dalları, aynı gövdenin kökleriyiz. Her geçen gün otoriterleşen, her geçen gün antidemokratik uygulamaların arttığı günlerde, bir demokrasi ve cesurlar hareketi olarak doğan İYİ Parti, demokratik uygulamaları özümsediğini ve bunları teamül haline getireceğini, 19 Ocak’ta yapmış olduğu delege seçimleri ile bir kez daha göstermiştir. Bizlerin de amacı her daim bu demokratik uygulamalara katkı sunmaktır.”dedi.

SEÇİMİNİ ASLA BİR RÖVANŞ OLARAK GÖRMÜYORUZ

İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Ayşegül Özyiğit Gül’ün yanı sıra, dönemin eski GİK üyeleri  Zafer Milli ve Sermin Özensoy’un da katıldığı açıklamada Kerem Arslan, “Yıldırım’ın kaynaklarının hoyratça kullanıldığı bir düzende sessiz kalmamız düşünülemez. Çünkü her şeyden önce gençliğimiz var. çünkü her şeyden önce ülkemize olan sevdamız, geleceğe dair umutlarımız var. Ve söyleyecek sözlerimiz, eskitecek ayakkabılarımız var. Yarın mahşer-i huzurda, çocuklarımız bizlere bu kara günler yaşanırken siz neden bir şey yapmadınız dediğinde mahcubiyet duymak istemiyoruz.  Bütün ve büyük bir düzenin, küçük bir parçasını dahi değiştirip, düzeltebilirsek ne mutlu bizlere. Bu duygu ve düşüncelerle yıldırım ilçe başkanlığına adayım. Bu başkanlık seçimini asla ve asla bir rövanş olarak görmüyoruz. amacımız sadece ve sadece bizden önceki ilçe başkanımızdan alacağımız bayrağı, daha ileriye taşımaktır” dedi.

ADAYLARA AÇIK OTURUM ÇAĞRISI

Parti içi kısır kavgalara yer verilmemesi gerektiğini söyleyen Arslan, “İlçe başkanlığı seçimleri ve ilçemizdeki gelişmelerle ilgili ortada bazı bilgi kirliliği var. bu bilgi kirliliği bazen dedikodulara yol açıyor. Ben hiç bir siyasi rakibimin bu tarz dedikodulardan prim yapmaya çalışacağını düşünmüyorum. tüm adayların bu tarz söylemlerden rahatsız olduğunu biliyorum. Bir tane kendini bilmezin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ne beni ne de diğer adayları zan altında bırakmasın. Bu nedenle gelin, tüm adayların birlikte katıldığı, bir moderatörün eşliğinde açık oturum yapalım. tüm adaylar hem düşüncelerini anlatsınlar, hem iddialara cevap versinler, hem de sormak istediklerini diğer adaylara sorsunlar. Böylelikle delegelerimiz tüm adayları aynı anda dinleyeceğinden daha doğru ve daha kolay karar verebilir. Ayrıca delegeler, o kahve senin, bu cafe benim sürüklenmeyeceklerinden yorulmamış olurlar. Hem de tüm konuşmalar önceden yapılacağından, herkes eteğindeki taşlarını dökeceğinden, 23 Şubat’ta yapacağımız ilçe kongremizi bir toy bir şenlik havasında geçirmiş oluruz. Daha iyi bir Yıldırım daha iyi bir Bursa ve daha iyi bir Türkiye için biz de varız diyoruz. Tecrübeli, dinamik ve heyecanlı kadromuz ile muhterem delegasyonun oylarına talibiz.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.