Araştırmacı yazar açıkladı: Bahçeli erken seçim çağrısı yapacak!

Araştırmacı yazar açıkladı: Bahçeli erken seçim çağrısı yapacak!
21.11.2020
A+
A-

Fatih Portakal’ın sunduğu YouTube kanalına Araştırmacı yazar İbrahim Uslu konuk oldu.

Araştırmacı yazar İbrahim Uslu, Fox TV’den ayrılan gazeteci Fatih Portakal’ın YouTube kanalında yaptığı programa konuk oldu. Uslu, Cumhur İttifakı’yla ilgili öngörülerini paylaştı.

Fatih Portakal’ın “Bahçeli erken seçim ister mi?” sorusuna yanıt veren Uslu, 2021 yılında erken seçim beklediğini ifade etti.

Uslu şöyle konuştu:

Ben 2021’in ikinci yarısında erken seçim bekliyorum diye 1 yıl önce söylemeye başladım. AK Parti’nin bu politikası sürdürülebilir bir politika değildi. Kumar oynadı, macera aradı ama yürütemeyeceğini gördü. Bu yüzden bugüne kadarki en büyük kurbanını verdi, Berat Albayrak. Bugüne dek hiçbir bakanını parti içi ve  dışı muhalefete kurban vermemişti.

“AK Parti 2014’e dönmeye çalışıyor”

AKP’nin 2014 yılına dönmeye çalıştığını öne süren Uslu, ”Sayın Erdoğan’ın başbakan olduğu döneme dönmeye çalışıyorlar. Bütün retorik ve bütün insan kaynağı bu döneme geri dönmek istiyor. Dolayısıyla da 2014’teki AK Parti’ye MHP’nin nasıl yaklaşacağını biliyoruz. MHP’nin 2014’e dönmeye çalışan bir AK Parti’yle uzun süre birlikte kalabileceğini sanmıyorum. Bu gerilimler biraz daha artar ve AK Parti MHP’yi ikna edemezse, ki çok zor MHP 60 yıldır aynı yerde, o zaman Sayın Bahçeli sizin dediğiniz çağrıyı bir grup toplantısında ya da sürpriz başka bir yerde yapacaktır.””ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.