Alzheimer için yarışacaklar

Alzheimer için yarışacaklar
14.11.2017
A+
A-

Sponsorluk geliri, Nilüfer Belediyesi Lions Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi inşaatının tamamlanmasında kullanılmak üzere, 29 Nisan 2018 tarihinde 4.’sü yapılacak LIONS FOTORALLİ 2018 yarışması, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Nilüfer Belediyesi Lions Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi içerisinde bulunan Lions 118-K Federasyon Ofisi’nde gerçekleşen basın toplantısına; Lions 118-K Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Ali Özerk başta olmak üzere, Lions 118-K Yönetim Çevresi Genel Yönetmen 1. Yardımcısı Dursun Özbey, Lions 118-K Yönetim Çevresi Genel Yönetmen 2. Yardımcısı Nükhet Tuzlacıoğlu, Geçmiş Dönem Genel Yönetmenlerinden Neşe Yıldırım ve Nejat Yahya ile çok sayıda lions kulübünün başkanı katıldı.

“BURSA HALKI FOTORALLİ’YE SAHİP ÇIKACAKTIR”

Basın toplantısında konuşan Lions 118-K Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Ali Özerk, “Bilindiği gibi alzheimer artık dünyayı tehdit eder bir hale gelmiştir. Altı yaşındaki bir çocuktan 23 yaşındaki bir yetişkine kadar hemen her yaş aralığında görülmektedir. 70 veya 80 yaş üstü insanlarda değil, hastalığın görülme riski her yaş aralığı için çok ama çok artmıştır. Lionlar ve 118-K bu asrın hastalığına yakalanmış kişilere ve yakınlarına huzur vermek adına bu bakım evinin yapılmasına karar vermiş. Dikencik ailesinin ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in katkıları ile tesisin büyük bir kısmını bitirmiş bulunmaktayız. Kulüplerimiz özverili bağışları biriktire biriktire alın terleri ve enerjilerini böyle bir tesise aktararak büyük bir özveri göstermişlerdir. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki tüm Bursa halkı bu önemli projemize sahip çıkacak ve desteklerini bizden esirgemeyecektir” diye konuştu.

“90 DAKİKA YARIŞACAKLAR”

Tüm kulüp başkanları adına konuşan Yeşil Lions Kulübü Başkanı Sibel Kesen, FOTORALLİ etkinliği ile ilgili bilgiler verdi. Kesen şunları söyledi; “Yarışma, katılımcıların start anında verilen sekiz fotoğraftaki yerleri tanıması esasına dayanıyor. Sıra numarasına göre şehrin dört bir yanında trafiğe çıkan yarışmacılar, tanıyarak ulaştıkları noktada bulunan hakeme kendisine verilen fotoğrafı mühürletirler. Verilen fotoğrafları 90 dakika içerisinde en çok mühürleterek başlangıç noktasına geri dönen katılımcılar arasında yapılan değerlendirme ile ödüller dağıtılır. Ehliyet sahibi tüm sürücülerimizi, tüm Bursa halkınız ve geliri Nilüfer Belediyesi Lions Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi’ne aktarılacak sponsorlarımızı bu etkinliğimize bekliyoruz. Detaylı bilgilere ulaşmak isteyenler, www.fotoralli.org adresini ziyaret edebilirler.”

“100 YILDA 100 MİLYON İNSAN”

Lions kulüplerinin hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile tüm dünyada adından söz ettirdiğini dile getiren Lions 118-K Yönetim Çevresi Genel Yönetmen 1. Yardımcısı Dursun Özbey ise şöyle konuştu; “Lions kulüpleri dünyada 200 ülkeden fazla 1milyon 400 bin civarı üyesiyle önemli sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiriyor. 2016-2017 Hizmet Döneminde 100. yılını tamamlayan bu sivil toplum kuruluşu ilk 100 yılında dünya çapında tam 100 milyon insana dokunmuştur. Bu sivil toplum kuruluşunun hedefi ikinci yüzyılında 200 milyon insana dokunmayı amaçlamaktadır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.