TOFAŞ’lı Berkan Durmaz, All-Star’da Bursa’yı temsil edecek

TOFAŞ’lı Berkan Durmaz, All-Star’da Bursa’yı temsil edecek
18.01.2019
A+
A-

Basketbolseverler bu hafta sonu heyecana doyacak. Tahincioğlu All-Star 2019’da ligimizin yıldız basketbolcuları muhteşem bir görsel şölene imza atacak. TOFAŞ’tan Berkan Durmaz Asya Karması’nda Bursa’yı temsil edecek. ING Bank 3 Yarışması’nda da Yiğit Arslan yarışacak. 20 Ocak Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek etkinlikte ter dökecek sporcularla özel röportajlar canlı olarak www.redbull.com’ dan takip edilebilecek.

Oyuncu kalitesi bakımından Avrupa’nın en iyi ligi olarak gösterilen Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde forma giyen yıldız oyuncuların yer alacağı Tahincioğlu All-Star 2019, 20 Ocak Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Binlerce basketbolseverin salondan, binlercesinin de televizyonları başından izleyeceği müthiş şölene Asya Karması-Avrupa Karması mücadelesi damga vuracak.TOFAŞ’tan Berkan Durmaz Asya Karması’nda Bursa’yı temsil edecek. ING Bank 3 Yarışması’nda da TOFAŞ’tan Yiğit Arslan yarışacak.
Ayşe Begüm Onbaşı şov yapacak
All-Star maçının periyot arasında Dünya ve Avrupa Şampiyonu Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı da bir gösteri sunacak. Devre arasında ise ünlü şarkıcı Edis’in mini bir konser vereceği etkinliğin biletleri Mobilet üzerinden satılıyor.www.redbull.com/bslallstaradresindeki formu dolduranlar arasından yapılacak çekilişte kazanan talihliler ise etkinlik gününde basketbolcularla tanışma şansına sahip olacak. Heyecan dolu etkinlikte ter dökecek sporcularla özel röportajlar etkinlik gününde canlı olarak www.redbull.com ‘dan takip edilebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.