Akşener: Semiha Hanım’dan özür diliyorum

Akşener: Semiha Hanım’dan özür diliyorum
11.07.2020
A+
A-

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Levent Özeren’in çirkin sözleri için canlı yayında özür diledi. Akşener, “Amasız, fakatsız, parti üyemiz Levent Özeren’in tutumundan dolayı Semiha Hanım’dan özür diliyorum. ” diye konuştu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener Halk TV’de Özlem Gürses’in sunduğu 20. Saat programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Akşener parti üyesi Levent Özeren’in eski Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’ hakkında yaptığı çirkin paylaşımla ilgili açıklama yaptı.

 

LEVENT ÖZEREN’İN TUTUMU İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM

İYİ Parti lideri Akşener, konuyla ilgili yunları söyledi: “Ben Bursa Kız Öğretmen Okulu’nda okudum. O da öğretmen okulunda okumuş, ablam. Öğretmen Okulunda edep adab vardır. Dolayısıyla Semiha Yıldırım benim ablam. Dün Binali Yıldırım beyefendiyi aradım. Direkt aradım. Semiha Hanım’ın haberinin olup olmadığını sordum. Olmadığını, söyledi. O yüzden dün tweet atmadım. Amasız, fakatsız, parti üyemiz Levent Özeren’in tutumundan dolayı Semiha Hanım’dan özür diliyorum. Belli ki bana çok kızmışlar. Keşke Semiha hanım üzerinden değil de benim üzerimden o tagler açılabilseydi. Eğer İyi Parti üyesiyse ben özür dilerim. Ama bunun öznesi haline Semiha Hanım’ın getirilmesi çok üzücü. Bazı ”mahir” (birini kast ediyor) beyler Semiha Hanımı bunun öznesi haline getirmeselerdi.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.