AKP’li başkandan açık İstanbul tehdidi: ‘Türkiye’nin huzuru kaçar’

AKP’li başkandan açık İstanbul tehdidi: ‘Türkiye’nin huzuru kaçar’
27.05.2019
A+
A-

AKP Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği iftar programında ‘İstanbul düşerse belediyenin başka yeri de düşer. Türkiye’nin huzuru kaçar’ tehdidinde bulundu.

Önceden CHP’lilerin de katıldığı belirtilen iftarlarda, dün akşam yalnızca listede yer alan belirli isimler davetliydi. Yıldırım’ın programda, sarfettiği sözler dikkat çekti.

‘BİNALİ AĞABEYİ 23 HAZİRAN AKŞAM 5’TE SEÇMEMİZ LAZIM’

Artı Gerçek’ten Fatma Yörür’ün haberine göre; AKP’li Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, burada yaptığı konuşmada “Büyükşehir belediyemiz olmazsa hizmetlerimiz olmaz. Çünkü Büyükşehir Belediyesi hakikaten dev bütçesiyle, dev kadrosuyla ve 85 bin çalışanı ve hizmetleriyle İstanbul’da 25 yıldır belediyeciliğin ne olduğunu aşikar olarak görüyoruz” dedi.

Salona “Ümraniyemiz’de de verdiğimiz sözleri tutmak için Binali ağabeyi 23 Haziran’da akşam 5’te seçmemiz lazım. Söz mü inşallah?” diye seslenen Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

‘İSTANBUL BU ANARŞİ VE PKK KAFASINA TESLİM EDİLEMEZ’

“Sizden ricam; köye gitmeler; onu 23’ünden sonraya.. Köye gitmeyelim, gidersek geri gelelim. İnşallah sizleri getirmenin yolunu bulacağız ama gitmemek en iyisi. 10 gün evvel 10 gün sonra gitsek ne olur? Bir cennet mi vaadediliyor 10 gün önce gitsek? Bunlara biraz daha dikkat etmek lazım. Akrabalarımıza, komşularımıza, gençlerimize eğilerek bu meseleyi anlatırsak… Bakın İstanbul hakikaten bu insanların eline teslim edilemez. Bu anarşi kafasının eline, bu PKK kafasının eline teslim edilemeyecek kadar önemli bir şehir. İstanbul düşerse belediyenin başka yeri de düşer. Türkiye’nin huzuru kaçar, İstanbul’un huzuru kaçar. O yüzden bu işleri biraz daha iyi, aklı selim düşünerek ne yapmamız gerektiğini, böyle 100 bin değil, 200 bin değil, 400 bin oy farkla İstanbul’u alarak en iyi şekilde 23’ünde ikinci bayramı yapalım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.