AKP eski milletvekili Özdağ Manisa’da isyan başlattı

AKP eski milletvekili Özdağ Manisa’da isyan başlattı
05.01.2019
A+
A-

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin MHP’ye bırakılması, AKP eski milletvekili Selçuk Özdağ’ın tepkisine neden oldu. Aynı zamanda Manisa’dan aday adayı olan Özdağ, “Susmak ikbal sağlar ama itibar sağlamaz” dedi.

Mart seçimlerinde, Manisa büyükşehir belediye başkan adayı göstermeyecek olan AK Parti’de isyan çıktı. Daha önce AK Parti’de milletvekili ve genel başkan yardımcılığı yapan eski ülkücü Selçuk Özdağ, sosyal medya hesabından sert açıklamalar yaptı.

O dönem ülkücü olduğu için 12 Eylül’de cezaevinde de yatan Selçuk Özdağ, daha sonraki yıllarda MHP dışında başka partilerde siyaset yapmaya başladı.

AKP’nin kurulmasıyla birlikte dünya görüşünü de değiştirip AKP şemsiyesi altına giren Özdağ, Manisa’dan milletvekili seçilip, partinin üst kademelerinde görev yaptı. 24 Haziran seçimlerinde tekrar aday gösterilmeyen Selçuk Özdağ, 31 Mart mahalli idareler seçimleri için belediye başkan adaylığı başvurusu yaptı.

AKP’den Manisa büyükşehir belediye başkanlığına talip olan Özdağ, Erdoğan’ın Manisa’yı MHP’ye bırakmasına isyan etti.

Sosyal medya hesabından adeta ateş püsküren Selçuk Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

SUSMAK İKBAL SAĞLAR, İTİBAR DEĞİL

“Yıllarca partimizin yükünü çekmiş tabanımızdan çok yoğun sorular alıyorum. Açık ara birinci olduğumuz bir yerde BBB’nin bir başka partiye verilmesini izah edemiyorum. Siyasette uzlaşma iyidir ama doğru olan bunu adalet temelinde yapmaktır. İnsanlara ait her karar tartışılabilir. Tek tartışılmamız inançlarımız ve ülkemizin menfaatleridir. Emeğe saygı adaletin bir gereğidir. Emek verenin lütufa ihtiyacı yoktur. Şehzadeler şehrinin BBB’ı partimizin ve emektar tabanımızın hakkıydı, bu karar doğru olmamıştır, artık olup biteni değerlendirmek tabanımızın vicdanına kalmıştır. Susmak ikbal sağlar ama itibar sağlamaz. Yanlışa yanlış diyemeyenler o yanlışın vebaline ortak olurlar. Manisa BBB kış yaz demeden koşan terleyen AK Pati tabanının anasının ak sütü gibi hakkıdır.

(Kaynak: ciddigazete.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.