Hüseyin Akkuş: Atatürk Stadı’nı yıkanların zihniyetini yıkacağız

Hüseyin Akkuş: Atatürk Stadı’nı yıkanların zihniyetini yıkacağız
14.06.2018
A+
A-

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Büyükşehir Belediye Başkanı’nın Alinur Aktaş’ın Atatürk Stadyumu’nda kalan son tribünlerin de yıkılıp millet bahçesi yapılacak olmasını eleştirirken, ulaşıma yapılan indirime de değindi. Aktaş; “Erdoğan Bursa’ya geldiğinde bedava olan ulaşım, neden bayramda yüzde 50 indirimli” diye sordu.

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Bursa Büyükşehir belediye Başkanı Alinur Aktaş‘ın yaptığı; “Cumhurbaşkanımız, sadece eski stadyum meydanındaki beton kısımların kaldırılması, yerine tamamen doğal ortam oluşturulması yönünde görüşlerini ifade etti. Arkadaşlarımız konuya ilişkin proje hazırlıyor” sözlerine tepki gösterdi. Akkuş; “Atatürk ismini bile ağzına almayan, eski stadyum diyen Aktaş göz göre göre Bursamız için önemli bir yere sahip olan Atatürk Stadyumu’nu yerle bir ediyor. Tek adam yönetiminin en önemli örneğini yaşıyoruz Bursa’da. Bursaspor’un şampiyonluk kazandığı stadı ilk önce Recep Altepe oldu bittiye getirip yıktı, son noktayı Alinur Aktaş koyuyor. Kim göreve gelirse gelsin biat kültüründen vazgeçmeden yoluna devam ediyor. Kimse Bursa’ya ne istediğini sormuyor” dedi.

“ELEŞTİRDİKLERİNİ YAPIYOR”

Recep Tayyip Erdoğan’ın son Bursa mitinginde tribünlerin dolmamasına dikkat çeken Hüseyin Akkuş; “Zannediyorum Sayın Erdoğan bu duruma içerlemiş olacak ki; tüm tribünlerin yıkılması fetvasını vermiş. Anı tribünü kalacaktı onu da yıkıyorlar. Atatürk Stadı’ndan hiçbir şey bırakmayıp, Kültürpark’ın dibine Millet Bahçesi yapmak, ancak bu hükümetin zihniyetinde olur” ifadesini kullandı. Alinur Aktaş’ın göreve geldiği günlerde göz boyayıp Recep Altepe’yi eleştiri yağmuruna tuttuğunu söyleyen Akkuş; “Neyi eleştirdiyse hepsini yapıyor. Bu şehrin insanına kulaklarını tıkamış durumdalar. Atatürk Stadı’nı yıkabilirler ancak Atatürk sevdamızı içimizden yıkamazlar, onlar yıktıkça biz daha da sıkı sıkıya bağlı oluruz. Bu zihniyeti yıkacağız, az zamanınız kaldı” açıklamasında bulundu.

“ERDOĞAN BAYRAMDAN DAHA ÖNEMLİYMİŞ”

Bayramda ulaşımda yapılacak yüzde 50 indirimi de değerlendiren Hüseyin Akkuş; “Üsttekinin zihniyeti altta da devam ediyor. ‘Yaptım, oldu’ zihniyeti ülkeye yerleşmiş durumda. Tepede bir diktatör ve altındaki küçük diktatörlerle ülke yönetiliyor. Erdoğan seçim çalışmaları için Bursa’ya geldiğinde ulaşımı bedava yapan zihniyet, şimdi bayram için lütfedip yüzde 50 indirim yapıyor. Sizin için Recep Tayyip Erdoğan, dini bayramımızdan daha önemli ki; ulaşımı bedava yapmıyorsunuz. İnsanların bayramlaşmasından bile az da olsa ne kar ederim derdindesiniz” açıklamasını yaptı. Hüseyin Akkuş son olarak Bursa’nın Ramazan Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladığını belirterek; “Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Ülkecek ikinci bayramımızı da 24 Haziran’da kutlamayı ve AKP zihniyetinden kurtulmayı temenni ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.