AK Partili Selçuk Özdağ, İYİ Parti’nin Manisa Büyükşehir adayı mı olacak?

AK Partili Selçuk Özdağ, İYİ Parti’nin Manisa Büyükşehir adayı mı olacak?
07.01.2019
A+
A-

AK Partili Selçuk Özdağ, İYİ Parti’nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklifine olumlu yanıt verdi.

AK Parti’de Genel Başkan yardımcılığı yapan, TBMM’deki FETÖ Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu Başkanvekili Selçuk Özdağ, İYİ Parti’den Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı oluyor.

AK PARTİ’DEN İSTİFA EDECEK

Sözcü’de yer alan habere göre, Özdağ’ın, İYİ Parti’nin önerisine olumlu yaklaştığı öğrenildi. Özdağ, bu hafta içinde AKP’den aday adaylığı başvurusunu geri çekip partisinden istifa edecek ve İYİ Parti’ye geçecek. CHP ve İYİ Parti, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde “Millet İttifakı” adayı olacak Özdağ’ı destekleyecek.

MHP Manisa’da mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü tekrar aday gösterdi. AKP ise aday çıkarmadı. Cumhur İttifakı’nın, Manisa’da MHP adayını destekleme kararı sonrası CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi, AKP’li eski vekil Selçuk Özdağ’a adaylık teklifi götürdü. Özdağ’ın, İYİ Parti’nin önerisine olumlu yaklaştığı öğrenildi. Özdağ, bu hafta içinde AKP’den aday adaylığı başvurusunu geri çekip partisinden istifa edecek ve İYİ Parti’ye geçecek. CHP ve İYİ Parti, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde “Millet İttifakı” adayı olacak Özdağ’ı destekleyecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.