AK Partili isim, Arınç’ı açık açık istifaya çağırdı!

AK Partili isim, Arınç’ı açık açık istifaya çağırdı!
06.11.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, AK Partili Bülent Arınç’ın FETÖ ve KHK’ya ilişkin sözlerini eleştiren eski AK Parti milletvekili, Star gazetesi yazarı Mehmet Metiner “istifa etmek onurlu ve erdemli insanların tavrıdır. Herkese nasip olmaz” diyerek Arınç’ı istifaya çağırdı.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, AK Partili Bülent Arınç’ın FETÖ ve KHK’ya ilişkin sözleri AK Parti içinde tartışılmaya devam ediliyor. Arınç’ın sözlerine son olarak dün Cumhurbaşkanı Erdoğan tepki göstermişti.

Erdoğan, Arınç’ın sözlerini kınadığını belirtirken, konuyu Arınç’a yönelik eleştirileri de değerlendireceklerini söylemişti. Dün aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantı devam ederken kulislere Arınç’ın istifa ettiği iddiaları yansıdı. Ancak toplantıdan sonra yapılan açıklamalarda istifa haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

METİNER: “İSTİFA ETMEK ONURLU VE ERDEMLİ İNSANLARIN TAVRIDIR”

Uzun süredir Bülent Arınç’la tartışma halinde olan eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, sosyal medyadan Arınç’a tepki gösterdi. Metiner, “İstifa etmek, onurlu ve erdemli insanların tavrıdır. Herkese nasip olmaz.” dedi.

(Yeni Gaste)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.