AK Partili değilsen yardımdan yararlanamazsın!

AK Partili değilsen yardımdan yararlanamazsın!
29.04.2020
A+
A-

Ümraniye Belediye Meclisi’nin bazı AKP’li üyelerinin belediyenin yaptığı yardım dağıtımında ayrımcılığa gittiği meclis üyelerinin yazışmalarıyla ifşa oldu. Yazışmada CHP’li üyelerin ihtiyaç sahipleri için verdiği liste reddedilirken “Büyükşehir yardım etsin. Biz niye yardım ediyoruz” ifadesi kullanıldı. Söz konusu yazışmaları sosyal medya hesabından paylaşan CHP’li üye Şengül, “AKP’li değilsen yardımlardan yararlanamazsın” dedi.

CHP Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Aysun Şengül Twitter hesabından AKP’li olmayanlara yardım edilmemesi gerektiğini ifade eden AKP’li üyelerin yazışmalarını paylaştı.

İddiaya göre Ümraniye Belediye Meclisi’nin CHP’li üyeleri belediyenin dağıttığı yardımlardan faydalanması gerektiğini düşündükleri bazı ihtiyaç sahiplerinin ismini belediye yetkililerine iletti.

Ümraniye Belediye Meclisi’nin AKP’li bazı üyeleri, belediyenin CHP’lilerin ilettiği isimlere yardım yapmaması gerektiğini savundu.

“BÜYÜKŞEHİR YARDIM ETSİN, BİZ NİYE YARDIM EDİYORUZ”

Yazışmalarda AKP’li bazı üyelerin “Büyükşehir yardım etsin. Biz niye yardım ediyoruz. Hem küfür ediyorlar hem de listeyi veriyorlar. Tabii bize yakışan eğer bizden talep ettilerse vermek eyvallah ama ben de başkana katılıyorum. İBB bunlarda değil mi neden o yardım etmiyor. Ayrıca 14 ilçe belediyeleri var” ifadeleri yer aldı.

 “KENDİ FAKİRLERİNİZE…”

Başka bir AKP’li üye ise “Sizler her türlü hakareti, küfrü yalan yere ithamlara rağmen, sizlere oy veren ve sizlerin parti olarak gücünüzün yetmediği kendi fakirlerinize yine AK Parti olarak yardım istiyor. Buna minnettar olup Ümraniye Belediyesi ve Başkanına teşekkür etmelisiniz” diye yazdı.

“AKP’Lİ DEĞİLSEN YARDIMDAN YARARLANAMAZSIN”

Yazışmaları Twitter hesabından paylaşan CHP’li üye Aysun Şengül de tartışmalarla ilgili “AKP’li değilsen yardımlardan yararlanamazsın. CHP’li belediyelerin elini kolunu bağla, onlar aracılığı ile yardım isteyenlere yardım etmem de. Mübarek Ramazan ayı sizleri ıslah etsin” yorumunda bulundu.

(tele1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.