AK Parti ve gelecek Parti arasında ‘ihanet’ kavgası

AK Parti ve gelecek Parti arasında ‘ihanet’ kavgası
21.04.2020
A+
A-

Davutoğlu’nun bir cümlesi AKP ve Gelecek Partililer arasında ‘ihanet’ kavgası çıkardı.

AKP milletvekilleri ile bir zamanlar AKP’de olan Gelecek Partisi yöneticileri, sosyal medyada kapıştı.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nun ‘Üzerime giydiğim beyaz gömlek kadar açık ve netim’ sözlerine AKP’li iki milletvekilinden eleştiri geldi.

AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan, “Ahmet Davutoğlu, kendisini Başbakan yapan Cumhurbaşkanımıza ihanet etti, Başbakanlıktan gidince içerden Ak Parti’ye saldırdı. Fitnesi eline yüzüne bulaşınca, CHP’nin piyonluğunu yapıp proje parti kurdu. Çok açık ve net” dedi.

AKP Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ise Davutoğlu’nu “Açık ve net olan tek şey; kibri ve sinsiliği” diyerek eleştirdi.

AKP’li Can bir sonraki paylaşımında da “Davutoğlu; YÖK Yasası ile ilgili milletvekillerine hakaret etmiş. El kaldırıp indirmeyi vekillik zannediyorlar demiş. O ELLER VARYA O ELLER sizi Genel Başkan ve Başbakan yaparken de aynıydı. Değişen tek şey; siz ve kibriniz.” diyerek Davutoğlu’nu hedef aldı.

AKP’li eski vekil olan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı ise Ramazan Can’ın görüntülü konuşmasını paylaşıp, “’Gülen’e niye gittim? Siyasette, bürokraside ve ticarette yükselme o yolla oluyordu’, bu sözleri FETÖ ziyaretçisi Ramazan Can söylemiş. Yükselen tek şey; kibriniz ve sinsiliğiniz” dedi.

(Gercekgundem.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.