AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin: Hizmet için yola çıktık

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin: Hizmet için yola çıktık
15.02.2019
A+
A-

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, Nilüfer’in sorunlarını mahalle mahalle bildiklerini belirterek, “Nilüfer, 31 Mart’tan sonra AK Parti belediyeciliği ile tanışacak ve gerçek hizmeti görecek” dedi.

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Altınşehir ve 23 Nisan mahallelerini ziyaret etti.

  

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Necati Şahin, muhtarlıklar, sağlık ocağı, taksi durakları ve esnafı gezerek projelerini anlattı. 23 Nisan ve Altınşehir mahallelerinin Nilüfer Belediyesi tarafından görmezden gelindiğini kaydeden Şahin, “Bu bölgede çok fazla özel okul var ama devlet okulu yok. Spor tesislerinin azlığı da bir başka sorun. Vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan taleplerini aldık. Bu işler algı yönetimiyle olmuyor. Biz hizmet etmek için yola çıktık. İnşallah 31 Mart’ta Nilüfer AK Belediyecilik anlayışıyla tanışacak ve gerçek manada belediyecilik hizmeti alacak. Seçildikten sonra Nilüfer’in her köşesinde bu değişim tüm vatandaşlar tarafından hissedilecek” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.