AK Parti Mudanya’da kadın dayanışması…

AK Parti Mudanya’da kadın dayanışması…
24.01.2019
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi, Mali Dostluk Grubu Başkanı ve Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Av. Emine Yavuz Gözgeç, geçtiğimiz günlerde AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığına atanan Av. İnci Söğütlü’yü ziyaret etti.

Vekil Gözgeç’in AK Parti’nin Bursa’daki ilk kadın ilçe başkanı olan Av. İnci Söğütlü’yü ziyaretinde kadın dayanışması ön plana çıktı.

Ziyarette konuşan AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi, Mali Dostluk Grubu Başkanı ve Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Av. Emine Yavuz Gözgeç, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ile kadınların siyasette ve karar mekanizmalarında yer alma sayısı her geçen gün artıyor. TBMM’ndeki AK Partili kadın milletvekili sayısının 27. Dönemde 38’den 54’e çıktı. Kadın vekillerin çoğu teşkilatlardan gelen, teşkilatlarda görev yapmış kadınlarımızdır. İnşallah bu sayı daha da artacaktır” dedi.

AK Parti’nin Bursa’daki ilk kadın ilçe başkanı olan Av. İnci Söğütlü’yü meslektaşı olarak da kutladığını ifade eden Vekil Gözgeç, “Sayın Başkanımızın Mudanya’daki başarılı çalışmaları hem bize olan güvenin göstergesi, hem de tüm kadınlarımızın başarısı olacaktır. Sayın Başkanımızın hem kadın hem de meslektaşımız olması yönüyle de ilçe başkanımızın her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen ve Zafer Işık ile birlikte 24. ve 25. Dönem Bursa Milletvekili İsmet Su ve AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Ünal’ın da katıldıkları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulundukları ziyarette konuşan AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Av. İnci Söğütlü de, bu görevin kedisine verilmiş olmasından dolayı onur duyduğu ve heyecanlı olduğunu belirtirken “Eski ve yeni arkadaşlarla birlikte oluşturulan yönetim olarak seçimlere hazırız. Değerli Vekillerimizin desteği ve teşkilatımızın birlikteliği ile Mudanya’da güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.