AK Parti, ilk mitingini o ilde yapacak

AK Parti, ilk mitingini o ilde yapacak
06.02.2019
A+
A-

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerel seçimler öncesi ilk mitingini 8 Şubat’ta Sivas’ta yapacağı bildirildi.

Erdoğan, 8 Şubat Cuma günü toplu açılış töreni ve yerel seçim çalışmaları kapsamında Sivas’a ziyarette bulunacak.

Sivas Valisi Salih Ayhan, düzenlediği basın toplantısı ile Erdoğan’ın gelişiyle ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.

Ahmet Muammer Bey Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Ayhan, Cuma günü gerçekleştirilecek ziyaret öncesi ilçe kaymakamları ile birlikte son durumu değerlendirmek için bir araya geldiklerini söyledi.

Erdoğan’ın ilk olarak Sivas’a gelmesinin çok anlamlı olduğunu kaydeden Ayhan, “Bundan dolayı çok mutluyuz. Sivas Kongresi’nin 100’üncü yılında milli mücadelenin temellerinin atıldığı Sivas’ta çok heyecanlı ve coşkulu bir yıl bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın da Sivas’a gelerek toplu açılışları yapacak olması bizleri çok mutlu etti. Bununla ilgili çalışmalarımızı hızlı bir şekilde gözden geçiriyoruz. Cumhurbaşkanlığımıza açılışlarla ilgili bilgi notlarını aktardık” dedi.

Ayhan, emniyet ve asayiş konusunda her türlü tedbirlerin alındığını belirterek vatandaşların miting alanına rahat gelmesi için çalışmalar yaptıklarını da belirtti.

Erdoğan’ın toplu açılışları gerçekleştireceğini aktaran Ayhan, valiliği ziyaret edeceğini ve cuma namazını Sivas’ta kılacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.