AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIKLARI İÇİN TEMAYÜL MARATONU BAŞLADI

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIKLARI İÇİN TEMAYÜL MARATONU BAŞLADI
09.11.2017
A+
A-

AK Parti ilçe teşkilatlarında temayül süreci başladı. Yaklaşan ilçe kongreleri öncesinde ilçe teşkilat mensuplarının görüşlerini sandığa yansıttığı temayül yoklamaları süreci Harmancık, Büyükorhan, Karacabey ve Mustafakemalpaşa ilçeleri ile başladı.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, il yönetim ve yürütme kurulu ile ilçe teşkilatlarının katılımları ile gerçekleşen temayül yoklamaları hakkında konuşan Başkan Salman, AK Parti’de istişare kültürünün ve alınan kararlarda teşkilatların görüşlerinin önemine vurgu yaptı.

Başkan Salman, “Ülkemizi ve Bursamızı hedeflerimize götüren yolda önümüzde 2019 seçimleri gibi çok önemli bir viraj var. Parti politikalarımız doğrultusunda hedeflerimizi Bursa Halkı’na en doğru şekilde anlatıp, Bursamızın her noktasındaki halkımıza ulaşarak bu güzel şehre en güzel hizmetleri verecek kadroları oluşturmaya çalışıyoruz”
dedi.

Başkan Salman bu tür süreçlerde teşkilatlarının her kademesinden mensuplarının fikirlerini alarak yol haritalarını belirlediklerini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Partimizin kuruluşundan bu yana Bursa Halkımız bize hep güvendi ve güvenini her seçimde sandığa yansıttı. AK Parti teşkilatları da halkına en doğru hizmetleri getirmek için çabalayarak Bursamızın ve ülkemizin vizyonuna vizyon kattı. Şimdi bu çalışmaları taçlandıracak işlere imza atacak kadroları belirlemenin uğraşındayız. İnşallah hep birlikte en doğru kararları alacağız”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.