AK Parti Bursa’da ilçelerin kongre takvimi belli oldu

AK Parti Bursa’da ilçelerin kongre takvimi belli oldu
03.09.2020
A+
A-

AK Parti’de geçen Mart ayında başlanan ve pandemi nedeniyle ertelenen ilçe kongreleri 11 Eylül Cuma günü Keles ve Harmancık ilçeleriyle kaldığı yerden devam edecek.

Mart Ayının ilk haftalarında Karacabey, Mustafakemalpaşa, Yenişehir ve İznik ilçeleri tamamlanırken Dünya’da salgına sebep olan koronavirüs nedeniyle AK Parti Genel Merkezi tarafından tüm etkinlikler ve ilçe kongreleri ertelendi. AK Parti’de İlçe kongreleri 11 Eylül Cuma günü Keles ve Harmancık ilçeleriyle kaldığı yerden devam edecek. 12 Eylül’de Büyükorhan ve Orhaneli, 13 Eylül’de Nilüfer, 19 Eylül’de Gemlik, 20 Eylül’de Gürsu ve Kestel, 26 Eylül’de Mudanya, 27 Eylül’de İnegöl, 2 Ekim’de Orhangazi, 3 Ekim’de Osmangazi ve 4 Ekim’de ise Yıldırım’da yapılacak ilçe kongreleriyle süreç tamamlanacak.

“İnandığın Yolda Yürü”meye Devam

“İnandığın Yolda Yürü” sloganıyla 7. Olağan Kongre sürecini başlattıklarını kaydeden, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, “Mart ayının ilk haftasında İlçe kongrelerimize büyük bir coşku ve katılımla ilk olarak Karacabey ve Mustafakemalpaşa ilçelerimizle başladık ardından Yenişehir ve İznik ilçelerimizdeki kongrelerimizi tamamlamıştık. Kısa sürede bitirmeyi planladığımız ilçe kongrelerimizi İdlip’teki terör saldırısı nedeniyle o hafta ülke genelinde ertelemiştik. Bir sonraki hafta ise Dünya’da yaşanan ve Türkiye’de görülen ilk koronavirüs vakalarının ardından, toplu organizasyonlarla birlikte iptal ettik. Bu kapsamda Parti olarak Ülke genelindeki tüm ilçe kongrelerini ileri bir tarihe erteledi. Ve yaklaşık 7 aylık aranın ardından önümüzdeki hafta kaldığımız yerden kongre sürecini Allah’ın izniyle başlatıyoruz” dedi.

İlk Günkü Aşkla
İlçe kongrelerinin Daima birlik ve beraberlik içerisinde Demokrasi şöleni havasında gerçekleştiğini vurgulayan İl Başkanı Ayhan Salman, “7. Olağan Kongre sürecimizi ‘Türkiye İçin İnandığın Yolda Yürü’ diyerek Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlatmıştık. Siyasetimizin merkezinden insan, sevdamızdan Türkiye eksik olmadı. Bu uğurda Milletimizle omuz omuza yeni mücadelelere atılmaya ilk günkü aşkla bir kez daha hazırız. Türkiye için içeride ve dışarıda verdiğimiz mücadelelere devam edecek, inandığımız yolda yürüyeceğiz. Kongrelerimizin tüm teşkilatlarımıza ve Bursamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Tüm Tedbirler Alındı

İl Başkanı Ayhan Salman, ilçe kongrelerinin pandemi kurallarına uyularak gerçekleştirileceğinin altını çizerek, “İlçe Kongrelerimizin yapılacağı alanları açık ve geniş mekânlardan seçmeye özen gösterdik. Alanda maske, dezenfektan ve sosyal mesafe kuralları aksatılmayacak. İlk planda delegelerin katılımı sağlayacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.