AK Parti Bursa’da ilçe kongrelerini tamamladı

AK Parti Bursa’da ilçe kongrelerini tamamladı
04.10.2020
A+
A-

AK Parti Bursa’da Mart ayında başlayan ve pandemi nedeniyle ara verilen 17 ilçesinin kongrelerini bugün itibariyle tamamladı.

AK Parti Bursa’da bu hafta Osmangazi, Orhangazi ve Yıldırım ilçelerinin kongrelerini de gerçekleştirerek 17 ilçenin ilçe başkanlarını belirledi. AK Parti Bursa’da 11 Eylül’de başladığı 13 ilçenin kongresini 4 Ekim (bugün) itibariyle bitirdi. Pandemi tedbirlerine uygun şekilde önlemlerin alındığı Osmangazi, Orhangazi ve Yıldırım’ın kongresini bugün itibariyle tamamladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir, F Betül Sayan Kaya, Vedat Demiröz’ün ve AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa İl Koordinatörü Muhammet Balta’nın da katılımlarıyla gerçekleşen kongrelerde Önceki Dönem Başbakan Yardımcısı, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Önceki Dönem İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Osman Mesten, Atilla Ödünç, Ahmet Kılıç, Emine Yavuz Gözgeç, Vildan Yılmaz Gürel, Muhammet Müfit Aydın, Zafer Işık ve Mustafa Esgin katıldı. Milletvekillerinin yanı sıra AK Partili Belediye başkanları, AK Parti İl Yönetim Kurulu, AK Parti İlçe Başkanları ve AK Sevdalılar yerini aldı.

AK Bursa Yeni Kadrolarıyla 2023’e hazır

İl Başkanı Ayhan Salman, “Pandemi nedeniyle ilçe kongrelerimize ara vermek durumunda kalmıştık. Pandemiden önce Karacabey, Mustafakemalpaşa, İznik ve Yenişehir ilçelerimizin Kongrelerini gerçekleştirmiştik. Kalan 13 ilçemizin kongrelerine  11 Eylül’de başladık ve bugün itibariyle tamamladık. Her biri birbirinden değerli ilçe başkanlarımızla ve ilçe yönetimleriyle Bursa’mızda daha güçlü AK Kadrolarla 2023 hedeflerine ilerliyoruz. Tüm ilçelerimize tekrardan hayırlı uğurlu olsun . Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi rütbeler, makamlar ve payeler gelip geçer. Esas olan Milletin gözünde ve Allah’ın nezdinde makam ve rütbelerdir. AK Parti’nin şahısların değil milletin partisidir. Milletimizin bize emanet ettiği davayı sahiplenmek ve en yükseğe çıkarmak için üstlendiğimiz görevlerde en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz. AK Partide görev alan tüm teşkilat mensuplarımız için önce ‘Milletim’ sonra partim en sonda ‘ben’ gelir. Unutmayın ki, Biz bu milletin ta kendisiyiz! Partimize gönül vermiş, emek vermiş, eskilerin dediği gibi teşkilatın tozunu yutmuş tüm yol arkadaşlarımızla ve bugünün yeni ve dinamik kadrolarıyla 2023 hedeflerimize azimle ilerliyoruz” dedi.

AK Parti İlçe Başkanları

Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan,

İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut

Yenişehir İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu

Keles İlçe Başkanı Özcan Yeni

Harmancık İlçe Başkanı Yakup Bayram

Büyükorhan İlçe Başkanı Kamil Turhan

Orhaneli İlçe Başkanı Ramazan Turhan

Nilüfer İlçe Başkanı Eşref Kurem

Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit

Gürsu İlçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu

Kestel İlçe Başkanı İlçe Başkanı Sinan Aktaş

Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü

İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş

Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu

Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez

Yıldırım İlçe Başkanı ise Ali Erbay oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.