AK Parti Bursa Kadın Kolları’ndan kan bağışı

AK Parti Bursa Kadın Kolları’ndan kan bağışı
04.06.2020
A+
A-

AK Parti Bursa Kadın Kolları teşkilatı, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle kan stokları azalan Kızılay için kan bağışında bulundu.

Genel Merkez Kadın Kolları öncülüğünde başlatılan kampanyaya, AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Emel Gözükara Durmaz ve il ve ilçe teşkilatları katıldı.  15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda gerçekleşen kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi olduğunu kaydeden Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Emel Gözükara Durmaz, her kan bağışının 3 hayat kurtardığını söyledi.

Bursa Kadın Kolları olarak düzenli aralıklarla kan bağışı gerçekleştirdiklerini ifade eden Emel Gözükara Durmaz, özellikle pandemi sürecinde kan bağışının daha da önem arz ettiğini kaydederek, “Tüm vatandaşlarımızı kan vermeye ediyorum. Kan vermek hayat kurtarmaktır. Bursa İl Kadın Kolları her zaman toplum sağlığını ilgilendiren konulara hassasiyetle yaklaşmıştır. Bugün başlayan kampanyamız 30 Haziran’a kadar tüm ilçelerimizde kadın üyelerimizin katılımıyla devam edecek. Bursamızda ve ilçelerimizde kadın kolları üyelerimiz Kızılay merkezlerine giderek kan bağışında bulundu. Kadın Kollarımızı böyle önemli bir konuda gösterdikleri duyarlılıktan dolayı bir kez daha kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.