Ahmet Davutoğlu, yeni parti için İstanbul’da ofis kiraladı

Ahmet Davutoğlu, yeni parti için İstanbul’da ofis kiraladı
01.10.2019
A+
A-

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu İstanbul çalışmaları için de E-5 üzerinde bir ofis kiralandı. Buranın yeni partinin İstanbul il başkanlığı binası olması planlandı.

AKP’den istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni parti kurma çalışmalarını hızlandırdı. Kasım ayında yeni partisinin tabelasını asmaya hazırlanan Davutoğlu, Ankara’daki çalışmalarını Beysukent’te bulunan binadan yürütüyor. İstanbul çalışmaları için de E-5 üzerinde bir ofis kiralandı. Buranın yeni partinin İstanbul il başkanlığı binası olması planlandı. İstanbul’daki parti çalışmasını AKP’de de il başkanlığı yapan Selim Temurci yürütüyor.

Sözcü’den Veli Toprak’ın haberine göre, yeni bina Bahçelievler’de bulunuyor. Metro, metrobüs ve tramvay gibi toplu ulaşım imkânları bulunan binanın tabelası partinin ismi açıklandıktan sonra asılacak.

Kiralanan binanın daha önce Kadir Has Üniversitesi tarafından kullanıldığı belirtildi. Bin 700 metrekare büyüklükteki bina, Ankara’daki genel merkezin ardından, partinin önemli duraklarından biri olacak.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.