Access Consciousness: Vücudumuzun antivirüs programı

Access Consciousness: Vücudumuzun antivirüs programı
19.05.2018
A+
A-

Bilinçle Yaşam Akademisi kurucusu Enerji ve Bilinçaltı Uzmanı Huriye Evrim Akdağ, Dünyada yaklaşık 173 ülkede uygulanan Access Consciousness Yöntemi ile hayatlara dokunuyor; kimine şifa, kimine başarı; kimine bolluk ve bereket katıyor.

Türkiye’de de yaklaşık 10 yıldır uygulanan bu yöntem ile kendi yaşamında fark yaratan Huriye Evrim Akdağ, İzmir’de Bilinçle Yaşam Akademisi’nde insanları bilinçli yaşamaya davet ediyor. Akdağ, sınıf öğretmeni iken, bu teknik ile nasıl tanıştığını ise şöyle anlatıyor: “Fibromiyalji ve meniere rahatsızlıklarım vardı. Bu süreçte alternatif yöntem arayışı içine girdim. Access Bars ile tanıştım, kendi hastalıklarını şifalandırdım. Daha sonra da bana faydası olan bu yöntemi başkalarıyla da paylaşmaya karar verdim.  Yurtiçi ve yurtdışında bu sistemin eğitimlerini alarak Bilinçle Yaşam Akademisi’ni kurdum.”

15 yıl devam ettiği öğretmenlik mesleğini bırakarak İzmir ve Türkiye’nin pek çok ilinde eğitimler, seanslar ve seminerler düzenleyen Akdağ, Access Consciousness ile insanların yaşam kalitesini artırabileceğini belirtiyor. Huriye Evrim Akdağ yöntemi şu sözlerle anlatıyor: “Yaptığımız seanslarda vücudunuzda bulunan elektrik yükünü boşaltıyoruz. Her bir barda (para, beden, bakış açısı, değer yargısı, ilişkiler, şifa vs.) biriken negatif enerjiyi vücudunuzdan atmanıza yardımcı oluyoruz. Beynimizin bir bilgisayar gibi çalıştığını biliyoruz bütün her şey, bilgisayara kaydedildiği gibi beynimize de kaydediliyor. Nasıl ki bazen bilgisayara virüs  giriyor, bilgisayar yavaşlıyor, duruyor, çalışamaz hale geliyor. Bu durumu değiştirmek için antivirüs programları kullanılıyorsa Access Bars da vücudumuz için bir antivirüs görevi görüyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.