‘Abla, hiçbirimizi sahipsiz bırakmadı!’

‘Abla, hiçbirimizi sahipsiz bırakmadı!’
29.07.2018
A+
A-

Hafta sonunu İstanbul’da geçiren İYİ Partili il ve ilçe teşkilatları evlerine geri dönüyor.

Afyon kampında yaşanan gerginlik nedeniyle İYİ Parti Genel Başkanlığı için bir sonraki dönem aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener’in evinin önündeki partililerin “Yüzünü Bize Dön” direnişi sonrası devam kararı alması teşkilatlarda ve partililerde büyük sevinç yarattı.

Akşener’in, 30 Temmuz pazartesi günü saat 15.00’da yapılacak Başkanlık Divanı’na başkanlık yapacağını açıklaması, devam kararı aldığı şeklinde yorumlanırken, partililer direnişi keserek evlerine dönmeye başladılar.

İstanbul’a yoğun katılım gösteren İYİ Parti Bursa il ve ilçe teşkilatları da Meral Akşener’in geri dönme kararını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, 12 ağustosta yapılacak olağanüstü kongreye hazırlanıyor.

BELEDİYEYİ KAZANACAĞIZ!

Yıldırım’dan kalabalık bir grupla İstanbul’a giden İYİ Parti Yıldırım ilçe başkanlığı yönetimi, gelişmelerin kendilerinin çalışma azmini daha da artırdığını, partinin ilçede büyük bir zafer elde edeceğine inandıklarını belirtti.

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Erkan Subaşı, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in partimizi bırakmayacağına inanıyorduk, zira Hanımefendi bugüne kadar hiçbir evladını sahipsiz bırakmamıştır. Kongremiz sonrasında ilçemizde daha kapsamlı bir çalışma yaparak, belediyelerin son durumlarını masaya yatıracağız. İYİ Parti Yıldırım’da belediye başkanlığını alacaktır. Biz buna inanıyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.