Meral Akşener, Bursalılarla buluşuyor

Meral Akşener, Bursalılarla buluşuyor
16.06.2018
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, bugün (17.06.2018 Pazar) Bursa Gökdere Meydanı’nda düzenlenecek mitinge katılacak ve vaatlerini anlatacak.

24 Haziran seçimleri öncesi Bursa’da da siyasi partilerin ve adayların hareketliliği hız kesmeden devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, bugün partisinin düzenleyeceği miting için Bursa’ya geliyor.

Bursalılarla saat 14. 30’da Gökdere Meydanı’nda buluşacak olan Akşener, partisinin vaatlerini anlatacak. Meral Akşener miting öncesinde 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın mezarını da ziyaret edecek.

MİTİNG ÖNCESİ BAYRAMLAŞMA

İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı ise bugün düzenlenecek miting öncesi yine Gökdere Meydanı’nda saat 13:00’de bayramlaşacak.

Bu arada İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Akşener, miting alanına gelmeden önce partililer bayramlaşmayla ilgili farklı bir etkinlik planlıyorlar. Gökdere Meydanı miting alanının üç girişine çadırlar kurulacak, milletvekili adayları ve yöneticiler gelen misafirleri burada ağırlayıp ikramlarda bulunacak, sonrasında gelen misafirler alana geçmiş olacak.

22 HAZİRAN’DA KIRAÇ KONSERİ

Bu arada İYİ Parti Bursa Gençlik Kolları 22 Haziran’da gençlere yönelik farklı bir etkinliğe imza atacak. 22 Haziran akşamı Nilüfer Fatih Sultan Mehmet Bulvarı hastane alanında Sanatçı Kıraç konseri yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.