05.03.2019
A+
A-

BTP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selim Kotil, Meltem TV’de Erol Mütercimler ile birlikte katıldığı Akıl Oyunu programında rakipleri Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu’na ortak yayın daveti yapmıştı. Binali Yıldırım’a bir vatandaşın bu konuyu sorması üzerine Yıldırım, “vaktim yok” diyerek oradan uzaklaştı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarından Binali Yıldırım dün Büyükçekmece’deydi.

Bir vatandaşın sorduğu soru karşısında şaşkınlık yaşayan Binali Yıldırım, vatandaşın sorunusunu geçiştirdi. Büyükçekmece’de seçim çalışmaları sırasında bir vatandaş, “Binali Bey, Bağımsız Türkiye Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selim Kotil sizi canlı yayına davet ederek ‘hodri meydan’ dedi. Bu konuda söyleyeceğiniz bir şey var mı?” dedi.

İlk önce soruyu anlamadığını söyleyen Yıldırım daha sonra sorulan soru üzerine biraz bozuldu ve “vaktim yok” diyerek oradan uzaklaştı.

Selim Kotil, Meltem TV’de Erol Mütercimler ile birlikte katıldığı Akıl Oyunu programında rakipleri Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu’na ortak yayın daveti yapmıştı. Kotil, “Bu demokratik bir yarış. Ben de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına talibim, Ekrem İmamoğlu Bey de, Binali Yıldırım Bey de. Şimdi ben diyorum ki, İstanbul Türkiye’nin özetidir. Buyursunlar beraber ekrana çıkalım. Medeni insanlar olarak birbirimizi tebrik edelim, başarılar dileyelim arkasından da çözüm yollarımızı, gönlümüzde ve kafamızda nasıl bir İstanbul hayal ettiğimizi, neler yapacağımızı ortaya koyalım. Geçmiş yıllarda bu yapılırdı. Bu aynı zamanda bir demokrasi şenliği olur. Neden bunu yapmıyoruz? Ben buradan tüm adaylara sesleniyorum. Hiç kimsenin şahsıyla alıp veremediğim bir şey olamaz. Ben şahısları değil, çözümleri, projeleri konuşmak için davet ediyorum” demişti.

(Kaynak: Yenimesaj)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.