Zafer Partisi Nilüfer Teşkilatı’ndan gövde gösterisi

Zafer Partisi Nilüfer Teşkilatı’ndan gövde gösterisi
10.08.2022
A+
A-

Zafer Partisi Nilüfer Teşkilatı, FSM’de açtığı standla gövde gösterisi yaptı.

Zafer Partisi Nilüfer İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği imza kampanyalarına halkın yoğun ilgisi devam ediyor.

İlçe Başkanı Işıl Esgin ve parti teşkilatı, bu kez FSM’de açtığı standla gövde gösterisi yaptı.

Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanı seçildiğinden bu güne sokak hareketine önem veren Başkan Işıl Esgin, yine farklı bir etkinlikle Nilüfer’i fethetti.

2021 Aralık ayından bugüne köylü pazarları, semt pazarları, benzin istasyonları ve metro istasyonları gibi farklı noktalarda Nilüfer halkının karşısına çıkan ve halkın nabzını tutan İlçe Başkanı Işıl Esgin, vatandaşa dokunarak siyaset yapıyor. Son günlerde Görükle’de açtığı stant etkinlikleriyle Nilüferlilerin gündeminde olan Işıl Esgin, teşkilatı ile birlikte sokaklarda Zafer Partisi’ni tanıtmaya devam ediyor.

Hafta sonu gençlerin yoğun olduğu Nilüfer FSM Müzik Parkı’nda stant etkinliği düzenleyen Zafer Partisi Nilüfer İlçe Teşkilatı, halkın ilgisinden çok memnundu.

Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Işıl Esgin, “Nilüfer’de halk, Zafer Partisi’nin ilkelerinden taviz vermeyen siyasetinden umutlu. Partimizin Atatürk ve inkilaplarındaki net tavrı, Nilüferli yurttaşlarımız için değerli. İnanın, halka dokunduğumuz her ziyarette bunu net olarak görüyoruz.” dedi.

Zafer Partisi’ni tanımak ve kendileriyle tanışmak için standa gelen yurttaşların, Genel Başkan Sayın Ümit Özdağ’ın konuk olduğu canlı yayınları tartıştıklarını aktaran İlçe başkanı Işıl Esgin, ”Görüyoruz ki, Genel Başkanımızın yer aldığı programlar farklı bir hassasiyetle takip ediliyor. Bugün Müzik Parkında açtığımız standa genç, yaşlı, hemen her kuşak yoğun ilgi gösterdi. Sığınmacıların kendi vatanlarına dönmeleri için imza veren kıymetli vatandaşlarımız, güvenli gelecekleri için Zafer Partisi’nin bir kale gibi arkalarında durduğunu ilettiler. Hangi partiden olursa olsun çok sayıda vatandaşımız imza verirken, yurdumuzdaki kaçak sığınmacılardan rahatsızlıklarını dile getirdiler. Yurttaşlarımız sığınmacıların gönderilmesiyle ilgili proje ve programı olan tek partinin Zafer Partisi olduğunun bilincinde.” açıklamasında bulundu.

Başkan Işıl Esgin şunları söyledi:

”Her kuşağın muhteşem ilgi gösterdiği etkinliğimiz, gece geç saatlerde sonlandı. Havanın kararmasına aldırmayan halk, sığınmacıların kendi vatanlarına dönmeleri için çok sayıda  imza verdi. Zaman zaman kalabalık kuyrukların oluştuğu imza standımızda halkımızı dinledik, partimizin her alanda projelerini tanıttık.” dedi.

Henüz partimizin kuruluşu 1 yılını doldurmadan, halkımızda  bize karşı duyulan güvenin, umutların, beklentilerin  kıvancıyla çok sayıda üye kaydı gerçekleştirdik.Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ’a, Zafer Partisinin programına, projelerine ve ilkeli siyasetine güven duyarak partimize üye olan Nilüferlilere şükranlarımızı sunarız. Milli hassasiyeti olan,  gelecek kaygısı duyan  Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçilerini, güvenli ve aydınlık geleceğimiz için Zafer Partisinde omuz omuza çalışmaya davet ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.