BURKODER: Bursa ile Kocaeli arasında köprü olacağız

14.09.2018
A+
A-

Kısa adı BURKODER olan Bursa, Kocaeli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği, 1. Olağan Genel Kurulu’nu Karaman Dernekler Yerleşkesi’nde yaptı.

BURKODER 1. Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Rahime Kangal olurken, Zeki Baştürk başkan yardımcılığına, Nazire Kangal genel sekreterliğe, Nilhan Çakır saymanlığa, Çiğdem Avine de üyeliğe seçildiler.

Bursa, Kocaeli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği olağan genel kurulunda yedek üyeliklere Furkan Külçe, Fuat Doğan, Kenan Demircioğlu, Birsen İnandı ve Şeyma Külçe seçilirken, Denetleme Kurulu Güven Gökten, Sedat Karataş ve İrfan Şengül, Yedek Denetleme Kurulu da Emel Kan, Esen Balı ve Büşra Sever’den oluştu.

KOCAELİ BİZİMLE DAHA YAKIN…

BURKODER olağan genel kurulu sonrası üyelere teşekkür eden yeni başkan Rahime Kangal, Bursa ile Kocaeli arasında kültürel sanatsal ve eğitimsel etkinlikler düzenleyerek, karşılıklı kültürleri tanıtmak istediklerini söyledi.

Başkan Rahime Kangal, Bursa’da yaşayan Kocaelili hemşerilerimizi birbirleri ile tanıştırmak, kaynaştırmak ve dayanışmalarını sağlamak istediklerini belirterek, ‘’Karşılıklı geziler düzenleyerek tarihsel ve turistik yerlerin gezilmesini ve tanıtılmasını amaçlıyoruz” dedi.

BURKODER Başkanı Kangal, ayrıca derneğin kuruluş amacının üniversite öğrencilerine burs vermek, yoksullara ve yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmek olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.