Akşener, ‘Saygı duyuyorum’ derken…

Akşener, ‘Saygı duyuyorum’ derken…
09.03.2021
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “Saygı duyuyorum” derken, danışmanı İmamoğlu’na “fırıldak” dedi.

CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ve HDP Eş Başkanı Pervin Buldan’ı yan yana getirmesine ateş püskürüldü.

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Meral Akşener ve Pervin Buldan’a ilişkin paylaşımı Millet İttifakı’nda çatlağa neden oldu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kadınlar günü mesajında, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ve HDP Eş Başkanı Pervin Buldan’ı yan yana getirmesine İYİ Partililerin tepkisi sürüyor.

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Vedat Yenerer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “siyasi fırıldak” dedi.

Yenerer, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Allah’ın Ekrem’i, sen ne menem bir siyasi fırıldaksın? Her açıklamanı, her icraatını talimatla yaptığın çok belli oluyor. Senden artık gına geldi” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasında “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Sayın Pervin Buldan’ın nezdinde tüm kadın siyasetçilerin ve Türkiye genelindeki kadın belediye başkanı mevkidaşlarımın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım” demişti.

(habererk)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.