Hilal Kaplan: AK Parti tabanı ile FETÖ tabanı iç içedir

Hilal Kaplan: AK Parti tabanı ile FETÖ tabanı iç içedir
25.05.2019
A+
A-

FETÖ’nün eski Taraf yazarı, şimdinin Sabah yazarı Hilal Kaplan’ın 15 Temmuz öncesi FETÖ’yü öven konuşmaları sosyal medyada paylaşıldı.

FETÖ’nün eski Taraf yazarı, şimdinin Sabah yazarı Hilal Kaplan’ın 15 Temmuz öncesi FETÖ’yü öven konuşmaları sosyal medyada paylaşıldı. A Haber’de yayınlanan bir programa konuk olan Kaplan, “AK Parti tabanıyla hizmet hareketinin tabanın bir şekilde karşı karşıya getirmek istiyorlar. Gezi sürecinde de bunu yapmak istediler ama yapamadılar. Çünkü biz birbirine geçmiş tabanlardan bahsediyoruz.” diyerek FETÖ ile AKP’nin iç içe geçmiş kurumlar olduğunun altını çizdi. 28 Şubat sürecinde FETÖ’nün dershanesine gittiğini anlatan Kaplan sözlerine şöyle devam ediyor:

“Orada ne kadar özverili insanların çalıştığını biliyorum. Dershanenin hizmet hareketi için nasıl bir sosyal mobilizasyon alanı olduğunu biliyorum dershanenin. Sadece maddi değil, manevi değeri olduğunu da biliyorum, bunun sebeplerini anlayabiliyorum.”

İşte Kaplan’ın o konuşması: Kaplan’ın daha önce de sosyal medyadan FETÖ lideri Fethullah Gülen’i öven mesajlar paylaşmıştı.

(Gazete2023)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.