23.02.2019
A+
A-

Kendisine ve partisine kurulan kumpas nedeniyle ilgili evrakları seçim kuruluna ulaştırılamayan Burhanettin Kocamaz’ın, Demokrat Parti’den adaylığına da itiraz geldi. Kocamaz konu hakkında, “Derdiniz ne? Bizden daha ne istiyorsunuz?” ifadesini kullandı.

Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti’den Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmuş, ancak ilgili evrakların seçim kuruluna zamanında teslim edilmemesi nedeniyle, 31 Mart’ta Demokrat Parti çatısı altında yarışacağını açıklamıştı.

Kocamaz’ın Demokrat Parti’den seçimlere girmesine de itiraz geldi.

Mersin İl Seçim Kurulu’na, Kocamaz’ın DP’den adaylığına dört ayrı itiraz başvurusu yapıldığı bildirildi. Konu hakkındaki görüşlerini sosyal medya hesabından paylaşan Kocamaz, itirazlara sert tepki gösterdi. Kocamaz Twitter’daki hesabında şu mesajı paylaştı:

“KİM İTİRAZ ETTİYSE KUMPASI O KURMUŞTUR”

“Sevgili Hemşehrilerim; Bildiğiniz gibi bir kirli el önümüzü kesmek, halkımızla bağımızı koparmak ve Mersin’e yapacağımız hizmetleri engellemek için oyun üstüne oyun tezgahlıyor. Bağımsız aday ol dediniz bağımsız gibi bir partiden, Demokrat Parti’den aday olduk. Derdiniz ne? Bizden daha ne istiyorsunuz? Adaylığımıza kim itiraz ederse bu kumpası onlar yapmıştır demiştim. Adaylığımıza itiraz edenlerden bu kumpasın arkasındakilerin kim ya da kimler olduğu gün gibi aşikar. Biz önce Allah’a sonra da devletimize ve bağımsız yargımıza güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.