20.02.2019
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Burhanettin Kocamaz’ın aday olamamasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu hain kumpas aramızdan birilerinin ihmali gibi gösterildi. Bu bir ihmal, sorumsuzluk değildir… Tereddütünüz olmasın. Bu gerçeği herkes görecek. Burhanettin Başkan yeniden Mersin’e iyi gelecek” dedi.

İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz’ın adaylık başvurusu İl Seçim Kurulu tarafından kabul edilmedi. İYİ Parti’den yapılan açıklamada, evrak teslimatının saat 17.00’den sonra yapıldığı gerekçesiyle başvurunun kabul edilmediği ifade edilmiş, açıklamada ayrıca Mersin il başkanının görevinden alındığı da vurgulanmıştı. Genel merkezden yapılan açıklamada, “Bu, İYİ Parti’ye yönelik ‘dahili’ bir operasyondur” ifadelerine yer verildi.

‘MERSİN’E YENİDEN İYİ GELECEK’

İYİ Parti belediye başkan adayları tanıtım toplantısında bir açıklama yapan Genel Başkan Meral Akşener, Burhanettin Kocamaz’ın Mersin için yeniden aday olacağı sinyalini verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Burhanettin Kocamaz konusuyla ilgili, ”Bu hain kumpas aramızdan birilerinin ihmali gibi gösterildi. Bu bir ihmal, sorumsuzluk değildir… Tereddütünüz olmasın. Bu gerçeği herkes görecek. Burhanettin Başkan yeniden Mersin’e iyi gelecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.