15.05.2018
A+
A-

Mudanya’da barış ve kardeşlik turnuvası şampiyonu belli oldu

 

Mudanya Belediyesi tarafından “Barış ve Kardeşlik Turnuvası” sloganıyla düzenlenen “Mudanya Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası” şampiyonu, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü oldu.

Mudanya Belediye personeli arasındaki dayanışma ve dostluk ruhunu artırmak amacıyla düzenlenen “Birimler Arası Futbol Turnuvası” final maçları ile sona erdi. Final maçında Fen İşleri Müdürlüğü’nü 7-2 yenen Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, turnuvanın şampiyonu oldu. Halitpaşa Mahallesi Spor Tesisleri’nde düzenlenen final maçlarına Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Servet Usta ve Hakan Karademir’in yanı sıra meclis üyesi Hayati Samast, birim müdürleri ve belediye personelleri katıldı.  Tekin Kaya, Eren Boz, Özdemir Üzüm ve Gürkan Öktem’in hakem olarak görev yaptığı turnuvada, Güvenlik Hizmetleri’ni 5-4 mağlup eden Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü 3’üncü olurken, Fen İşleri Müdürlüğü’nü 7-2 yenen Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü turnuvanın şampiyonu oldu.


KADIN SPORCUYA CESARET ÖDÜLÜ

Turnuvanın gol kralı, attığı 19 golle Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nden Eren Boz olurken, en centilmen takım ödülünü de İmar ve Şehircilik Müdürlüğü aldı. Altın Eldiven ödülünü Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü kalecisi Engin Öztürk alırken, turnuvanın tek kadın oyuncusu Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nden Arzu Gürsel de cesaret ödülüne layık görüldü.
“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Çalışanlar arasında dayanışma ve dostluk duygularını kuvvetlendirmek amacıyla düzenledikleri “Barış ve Kardeşlik Turnuvası”nın amacına ulaştığını ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Personelimiz birlik, beraberlik ve dayanışmanın nasıl olacağını bir kez daha gösterdi. İlçemize yakışır bir şekilde mücadele ettiler” dedi.

Düzenlenen ödül töreni ile takımlar kupa ve ödüllerini alırken, turnuvaya katılan tüm personele de katılım belgesi verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.