İstanbul Milletvekili Çelik, CHP ile yapılan iş birliğini değerlendirdi

13.12.2018
A+
A-

CHP ile yapılan iş birliğinin siyasette dengeleri değiştirebilecek bir gelişme olduğunu belirten İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, “İYİ Parti olarak Balıkesir, Denizli, Manisa ve Mersin’i alacağız” ifadeleri kullandı.

İYİ Parti ve CHP’nin 21 ilde iş birliği yapmasının iktidarın hesaplarını alt üst edeceğine dikkat çeken İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik şu değerlendirmelerde bulundu:

“İki partinin iş birliğinin muhakkak ki Türk siyasetine çok olumlu yansımaları ve katkıları olacaktır. Bunun yanı sıra yerel seçimlerin, İYİ Parti’nin yeni bir şahlanışına da sahne olacağına inanıyorum. İş birliği anlaşmasıyla Balıkesir, Manisa ve Denizli kesinlikle İYİ Parti’nin kazanacağı iller arasına katılmış oldu. 24 Haziran seçim sonuçlarını dikkate alırsak; her üç ilde de İYİ Parti ve CHP’nin oy toplamı AKP’nin üzerindedir. Bu arada, Mersin’de de Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı İYİ Parti’nin adayı Burhanettin Kocamaz Bey’in kazanacağına inancım tam.’’

SÜRPRİZ YAPABİLİRİZ

“İYİ Parti; Kocaeli, Sakarya, Kayseri, Samsun, Trabzon ve Gaziantep’te de sürpriz yapabilir. CHP ile iş birliği dışında kalan diğer illerde de en az 8-10 Belediye Başkanlığını kazanarak yerel yönetimlere de İYİ Parti’nin ağırlığını koyacağız.”

24 HAZİRAN 2018’DEKİ MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMLERİ SONRASINDA BALIKESİR, DENİZLİ VE MANİSA OY ORANLARI

(Kaynak: Yeniçağ)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.