BELGEM ailesi piknikte buluştu

BELGEM ailesi piknikte buluştu
07.12.2017
A+
A-

Gemlik Belediyesi tarafından hizmete açılan Belediye Gençlik Merkezi (BELGEM) öğrencileri, Belediyenin ev sahipliğinde, Hasanağa kampında düzenlenen piknik bir araya geldi.

Gençlik Merkezinde eğitim gören ve üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin moral ve motivasyonunuartırmaya yönelik düzenlenen etkinlik, yaklaşık 200 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Hasanağa kampında organize etkinliğine, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör, Belgem öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Etkinliklerde, çekilen halayların yanı sıra, masa tenisi, çuval yarışı, dart, langırt, halat çekme gibi bir çok aktiviteye Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duranda eşlik etti. Keyifli ve neşeli bir gün geçiren Belgem öğretmen ve öğrencileri, bu tür faaliyetlerin, sosyalleşmeleri için bulunmaz bir fırsat olduğunu belirttiler. Gün boyu devam eden piknik etkinlikleri çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.